Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Які імена принесуть удачу в 2011 році? Як назвати дитину в рік Кролика?

Як назвати дитину Кролика?

За китайським календарем 2011 рік - це рік Білого Кролика. Вважається, що Кролик має досить вдалий для життя характер, поєднує товариськість з талантами комерсанта і дипломата. Однак крім китайського гороскопу існують ще й інші, в тому числі і найдавніший на Землі гороскоп індіанців майя. Згідно з цим гороскопом, 2011 рік не обіцяє бути таким вже безхмарним, оскільки пройде під впливом майянського знака Гроза.

Якщо вірити індіанцям майя, цей рік буде роком підвищеного емоційного напруження, що загрожує великою кількістю конфліктів і суперечок. На жаль, емоції в 2011 році будуть раз у раз брати верх над самою логікою. У той же час відмічено, що знак Грози відкриває людям великі можливості для кар´єри, бізнесу, любові та реалізації своїх планів. Головне - вміти орієнтуватися у швидко мінливій ситуації.

Саме тому в цьому році удача буде супроводжувати людей, впевнених в собі, рішучих, легких на підйом, і особливо тих, хто вміє діяти без напруги і надриву.

У першу чергу, рік буде дуже успішним для тих, чиї імена припускають емоційну легкість. Як правило, в цих іменах в ударному складі присутня пом´якшена буква Л і відсутні напружені звукосполучення: Альона, Аліна, Валерій, Валерія, Людмила, Леонід, Лідія, Лілія, Олег, Ольга, Еліна, Поліна. Ці люди в 2011 році будуть відчувати себе у своїй стихії. Рік буде сприятливим для них, як в плані кар´єри, так і в особистому житті.

Дуже гарні шанси для здійснення задуманого в цьому році отримають також люди з врівноважено-енергійними іменами, такими як Вадим, Віра, Вероніка, Данило, Діана, Катерина, Ірина, Каріна, Ніна, Павло, Платон, Роберт, Роман, Тамара, Едуард.

Успіх у цьому році буде супроводжувати і тих, чиї імена припускають швидку реакцію, уважність і чіткість. Як правило, в таких іменах присутні звуки КС, Х, С, З: Олександр, Олександра, Олексій, Аліса, Анастасія, Арсеній, Борис, Василь, Владислав, Всеволод, В´ячеслав, Денис, Єлизавета, Захар, Зоя, Костянтин, Христина, Ксенія, Лариса, Максим, Михайло, Оксана, Олеся, Раїса, Руслан, Світлана, Семен, Станіслав, Степан, Тарас, Ярослав. Їм 2011 надасть численні можливості на зміни на краще. Головне - не прогавити своє щастя і бути готовим до будь-яких несподіваних поворотів.

Багато хороших шансів в 2011 році буде навіть у людей з енергійно-реактивними іменами, в яких присутні звуки Ф, Г: Богдан, Георгій, Гліб, Григорій, Євген, Єгор, Ігор, Софія, Сергій, Тимофій, Федір, Фелікс, Пилип. У той же час, їм не завадить бути трохи стриманішими у своїх емоціях, інакше вони можуть стати джерелом безлічі важких конфліктів, які поставлять їх удачу під питання.



Деякий дискомфорт і невдоволення навколишньою дійсністю в 2011 році будуть відчувати ті, чиї імена припускають логічний склад розуму. У рік Грози їх логічність буде постійно входити в протиріччя з розжареною емоційною атмосферою. Це відноситься до таких імен, як Анатолій, Антон, Аркадій, Артем, Артур, Віктор, Вікторія, Віталій, Кіра, Кирило, Марко, Наталія, Микита, Микола, Тимур, Яків. У цілому рік буде для них непоганим, але їм можна дати просту пораду: не слід даремно витрачати нерви і сили, очікуючи послідовності від оточуючих. І вже тим більше не треба прагнути все контролювати - на рік Грози це все одно не вдасться.

А от люди з імпульсивними, емоційно-напруженими і напористими іменами в наступаючому році будуть відчувати досить багато складностей. Це відноситься до таких імен, як Алла, Альбіна, Андрій, Ганна, Валентин, Валентина, Варвара, Володимир, Галина, Геннадій, Дарина, Дмитро, Олена, Жанна, Іван, Ілля, Інга, Інна, Лев, Любов, Маргарита, Марина , Марія, Матвій, Надія, Неллі, Петро, Тетяна, Уляна, Юліан, Юрій, Юлія, Яна. Власникам цих імен можна порадити: щоб удача в 2011 році не пройшла стороною, не треба тиснути на оточуючих і проявляти авторитарність - це може призвести до конфліктів і тяжких наслідків. У наступаючому році намагайтеся уникати негативних емоцій, більше відпочиватйте і простіше дивіться на життя.

Як назвати дитину в 2011 році?

Все вищесказане відноситься до дорослих людей. Однак ще більший вплив знак Грози буде чинити на тих, хто під ним народиться. І це чудово, тому що за статистикою під знаком Грози народжується найбільше число яскравих, талановитих і навіть геніальних особистостей.

Саме тому майбутнім батькам, які чекають в 2011 році на появу малюка, бажано підібрати дитині таке ім´я, яке посилювало б позитивний вплив даного знака і не вступало б з ним у протиріччя. У цьому сенсі найбільш відповідними будуть емоційно-легкі, життєрадісні імена, а також ті, які поєднують у собі цілеспрямованість, спостережливість і швидку реакцію: Аліна, Олександра, Олександр, Олексій, Аліса, Анастасія, Арсеній, Борис, Василь, Владислав, В´ячеслав, Денис, Єлизавета, Костянтин, Христина, Лариса, Максим, Олеся, Раїса, Руслан, Поліна, Світлана, Софія, Фелікс, Пилип, Ярослав.

Втім, це зовсім не означає, що інші імена новонародженим в наступаючому році давати не варто. Головне, щоб ім´я подобалося і не викликало негативних емоцій у оточуючих і у самої дитини.

За матеріалами 1001goroskop.ru

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас