Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Українські привітання з 8 березня

Привітання з 8 березня українською

Вітаємо всю чарівну половину людства зі Святом жінок, весни та краси. Будьте завжди бажані, веселі, красиві. Щастя Вам, здоров´я та кохання. І нехай чоловіки будуть у Ваших ніг - не тільки в цей день, але й в усі інші 364 дні на рік!
***

"Жінка може іноді зізнаватися у своїх гріхах, але я не знав жодної, яка зізналася б у своїх слабкостях", - говорив Бернард Шоу.

Якщо вони не зізнаються в слабостях, чи не означає це, що у жінок їх просто немає? Так вип´ємо ж за наших сильних жінок!
***

Що побажати тобі до 8 березня? Від життя кожен хоче свого ... А ми тобі бажаємо просто щастя. Щоб було потроху, але всього!
***

Любі наші!
Щиро вітаємо вас з міжнародним днем Жінок!

Віки і тисячоліття світової історії осяяні вашою мудрістю та ніжністю, чарівністю та красою. І тільки завдяки вашій життєвій силі, насназі та довготерпінню з віку у вік продовжується рід людський на землі. Матір, сестра, кохана – жіночий першопочаток супроводжує нас до останнього подиху. І якщо краса порятує світ, то це буде ваша краса. Адже ви перетворюєте його на чарівну перлину, яку ми кладемо і довічно кластимемо до ваших ніг.

У цей святковий день бажаємо всім жінкам міцного добробуту, довічного щастя, шаленого кохання та постійного добробуту. І нехай виконуються найзавітніші мрії, адже бажання кожної жінки – закон, якому ми, чоловіки, з радістю коримося.
***

Для вас, жінки в цей день святковий:
Ніжні матері, турботливі бабусі, любі сестри, кохані дружини, милі дочки й онучки!

Наші віддані і надійні друзі, близькі і рідні люди!

Сердечно вітаю вас із найпрекраснішим святом весни – Міжнародним жіночим днем 8 березня!

Добрі і ласкаві, мужні і ранимі, такі хоробрі і такі тендітні, ви – найдорожче, що є в житті чоловіків. Охоронниці домашнього вогнища, берегині роду людського, Ви народжуєте і виховуєте дітей, передаючи з покоління в покоління традиції високої духовності, культури, працьовитості. Щедрість ваших душ зігріває, сила духу – захоплює, а краса – вселяє віру в те, що світ буде врятований.

Від усієї душі бажаю Вам величезного жіночого щастя, любові і добра! Нехай поруч з Вами завжди будуть лише гідні люди, а серед них – чоловік, з яким будуть нестрашні будь–які негоди! Бажаю, щоб кожен прийдешній день Ви зустрічали з посмішкою, з передчуттям радості, із впевненістю і щиросердечним спокоєм!
***


***

Зі святом, рідні, кохані, шановні, прекрасні.
Нехай весна живе у вашому серці!
***

Любі жінки! Сердечно вітаємо вас з днем всіх жінок - 8 березням! Щиро бажаємо вам щастя, здоров´я, успіхів у житті, багато любові та хай у вас завжди буде весняний настрій!!! Ви наші улюблені жінки!
***

Любі жінки!

Вітаємо Вас зі святом весни і молодості - 8 Березня. Бажаємо Вам бути завжди юними, красивими, ніжними та чуйними. І не лише у цей святковий день.
***

Вітаю свою улюблену сестричку з Міжнародним Днем Жінок!

Бажаю щастя, здоров´я, успіху у житті і в майбутній роботі, нехай збуваються всі її мрії і плани. Бажаю, щоб сонечко завжди світило над її головою і в її житті ніколи не було дощу.
***

Вітаю усіх представниць чарівної статі з Святом Весни.

Дорогі , любі, кохані, чарівні прекрасні жінки Вітаю Вас з Вашим Святом! Бажаю багато кохання, море квітів і усіх гараздів!
***

Щиро вітаємо всіх жінок зі святом!

Бажаємо, щоб 8-березневе відношення чоловіків до Вас було на протязі всього життя !

Привітайте близьких Вам і коханих жінок із 8 березня с сервісом Листівки від Мама-Тато

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас