Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Двоярусні ліжка: особливості вибору

Двоярусні ліжка: особливості вибору

Двоярусні ліжка — це найкращий вихід, якщо приміщення невелике, а розмістити в ньому потрібно мінімум двох людей. Їх купують для облаштування гуртожитків, готелів, хостелів. А ще такі ліжка дуже полюбляють діти. З їхньою допомогою можна компактно організувати простір дитячої кімнати, залишивши більше місця для ігор. Інтернет-магазин меблів LUXmebli пропонує широкий вибір двоярусних ліжок за доступною ціною. Є максимально лаконічні моделі та з оригінальним декором.

Як вибрати двоярусне ліжко?

Залежно від того, для кого вибирають двоярусні ліжка, потрібно враховувати такі моменти:

1. Матеріали. Це можуть бути ДСП, МДФ, метал і дерево. Для дітей переважно вибирають екологічні ліжка з натуральних матеріалів. Якщо це ДСП чи МДФ, слід звертати увагу на наявність сертифікату безпеки, де зазначено вміст формальдегідів. Він має бути близьким до нуля.

2. Безпечність. Важливо, щоб на другому ярусі були бортики для запобігання падінням. Сходи чи драбина мають бути міцними та надійними, легко витримувати вагу дорослої людини.

3. Розмір. Спальне місце має підходити за віком і зростом. Інтернет-магазин меблів LUXmebli пропонує ліжка завширшки 80–90 см та 120–140 см, максимальна довжина — 190–200 см. Такі моделі будуть комфортними як для дітей, так і для дорослих.

4. Конструкція. Двоярусні ліжка бувають нестандартними. Наприклад, на нижньому ярусі може бути двоспальне ліжко, а на верхньому — односпальне. Це чудовий варіант для молодих сімей з однією дитиною, які поки що проживають в однокімнатній квартирі. Ще може бути спальне місце, розташоване тільки зверху, а знизу — письмовий стіл чи місце для ігор.

5. Дизайн. Можна вибрати бажаний колір виробу, декор та додаткові елементи. Тут варто орієнтуватися на власні уподобання, але якщо планується використовувати ліжко тривалий час, краще вибирати максимально лаконічні моделі.
двоярусні ліжка

Переваги двоярусних ліжок

Ліжка на два яруси мають багато плюсів:

• економлять простір кімнати, що особливо актуально для маленьких приміщень;

• подобаються і дорослим, і малечі, і підліткам;

• можуть мати додаткове місце для зберігання речей чи іграшок;

• стильно виглядають в інтер’єрі;

• коштують дешевше, ніж два окремих ліжка.

Двоярусні ліжка допомагають використати кожен квадратний метр кімнати з користю.

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас