Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Будинок і все, що в ньому

В цьому розділі вы знайдете корисні поради з прибирання та утримання власного будинку, а також цікаві ідеї для інтер'єру та декору свого помешкання

Вишуканий інтер´єр своїми силами – правила і поради

Набрид сучасний хай тек, японський стиль в інтер'єрі або квартири в стилі лофт? Хочеться чогось більш класичного, ненав'язливого, і в той же час вишуканого? Що ж, створити простий, лаконічний і, в той же час, унікальний дизайн власного житла зовсім не складно. Про те, як досягти гармонії, не перевантажити обстановку деталями і створити по-справжньому «дорогий» і вишуканий інтер'єр у власному житлі, ми розповімо далі.

Як зберігати зимовий одяг влітку

За календарем, до кінця зими залишилося всього 2 тижні, а судячи по погоді за вікном – і того менше. Багато хто вже чекає не дочекається, коли ж нарешті можна буде перестати кутатися в кілограми теплого одягу, і заховати подалі обридлі светри, чоботи, пальто і шуби.

Друк на футболках – це модно

Сьогодні особливої популярності набуває друк на текстилі, найбільш поширеним є друк саме на футболках. Адже це – легкий спосіб зробити просту деталь гардеробу ексклюзивною і стильною. Така футболка може стати вашою улюбленою річчю, адже вона розповідатиме про вас оточуючим: про ваш стиль, настрій, уподобання і навіть громадянську позицію, адже патріотичні футболки вже стали своєрідною модною тенденцією кількох останніх років. І причини цього зрозумілі, адже непрості події, які відбувалися і продовжують відбуватися в нашій країні, пробудили не одного патріота.

Дерев´яна підлога – плюси і мінуси

Мрієте про дерев'яну підлогу вдома, але не можете наважитися? Дерев'яне покриття вважається традиційним варіантом, воно давно завоювало масу шанувальників. Та й взагалі, що може бути затишнішим і теплішим за натуральну деревину?! Але так як мова йде про деревину, яка не переносить перепади температур, підвищену вологість, протяги і забруднення, багато хто сьогодні все ж віддає перевагу іншим матеріалам, доглядати за якими набагато простіше.

Дитячий GPS-годинник – запорука вашого спокою

Якими б розумниками і молодцями не були наші дітки, кожен батько все одно буде переживати про те, де знаходиться його дитина зараз і чим займається. Ні, мова не йде про те, щоб не довіряти своєму чаду, але ситуації в житті бувають різні. Саме просте занепокоєння про безпеку чада змушує сучасних батьків купувати мобільні телефони, тільки-но малюк відправиться в школу. А що робити, якщо раптом телефон сяде або загубиться десь? Рішенням може стати дитячий GPS-годинник з трекером, який завжди допоможе вам дізнатися, де зараз знаходиться ваша дитина.

Підлогове покриття для дитячої: важливі нюанси

Коли мова йде про облаштування дитячої кімнати, важлива кожна деталь. Батьки розуміють це, тому що дбають про здоров'я та безпеку своїх чад, бажаючи давати їм найкраще завжди і у всьому. Підлога – це улюблене місце діточок, адже тут вони обожнюють грати. Тому, коли потрібно вибирати покриття для підлоги в дитячу, пріоритетними стають такі вимоги, як чистота (тобто можливість ретельно чистити підлогу), екологічність, тепло, безпека (підлога не має бути слизькою). На щастя, сучасний асортимент покриттів для підлоги дозволяє задовольнити всі основні вимоги, до того ж зробити підлогу красивою і стильною.

Шафа-купе у невеликому приміщенні

У вас невелике житло, але багато речей і ви мрієте усіх їх компактно помістити таким чином, аби кожна річ мала своє місце? Шафа купе – це ідеальне рішення для вас. Сьогодні дизайнери меблів проектують стильні шафи-купе із сучасним дизайном, які чудово впишуться у невелике приміщення. Насправді, меблі здатні моделювати простір і задавати стиль інтер’єру, тому вдало підібравши шафу-купе, ви можете повністю змінити вигляд оселі, внісши стильний акцент.

Гортензія – окраса вашого квітника

Ті, хто має власний сад, або ж квітничок біля дому, не можуть не знати про різнобарвну красуню гортензію. Цей чагарник припав багатьом до душі завдяки своїй пишній красі і енергійності. Гортензія – довгоживуча рослина, вона радуватиме вас своїми барвистими квітами навіть в той період осені, коли багато чагарників вже відцвітають. А ще, гортензія невибаглива. Вона дуже рідко потерпає від хвороб, шкідників.

Як зробити зйомну квартиру затишнішою

Кожен погодиться, що набагато приємніше повертатися в затишну квартиру, де все сприяє відпочинку і наповнює енергією. Правду кажуть: вдома і стіни допомагають. У власній квартирі ви можете робити все, що душі завгодно. А що ж стосується зйомної? І тут можна багато чого змінити в інтер'єрі, зробивши його більш затишним. Як?

Капсульний гардероб для дитини – зручно, практично і економно

Не впевнена щодо чоловіків, але кожна сучасна жінка знає, що таке капсульний гардероб. Це основа основ – та база гардеробу, яка відповідає вашому стилю, кожна річ при цьому чудово поєднується з іншою, а будь-який образ легко доповнюється і перетворюється за допомогою аксесуарів. Такий самий гардероб необхідний і діткам, і цьому є безліч причин. Про те, як створити дитячий базовий гардероб, а також про його переваги ми і поговоримо далі.

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас