Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Будинок і все, що в ньому

В цьому розділі вы знайдете корисні поради з прибирання та утримання власного будинку, а також цікаві ідеї для інтер'єру та декору свого помешкання

Як вибрати якісну та корисну постільну білизну?

Цим питанням цікавляться практично всі жінки та вже навіть деякі чоловіки, адже від цього атрибуту домашнього текстилю напряму залежить здоров'я та самопочуття.

Як обрати килимок у дитячу?

Незважаючи на те, що дерев'яні підлоги та ламінат досі залишаються найкращим вибором для дитячої кімнати, ви навряд чи захочете, щоб ваш малюк повзав і грав на такому твердому покритті. Якраз у цій ситуації на допомогу приходять дитячі килими – м'які, затишні та неймовірно красиві.

Основні критерії вибору пилососа для вологого прибирання

Найважливішою функцією будь-якого пилососа стає прибирання. Апарат повинен збирати бруд та пил, але часто простий пристрій не здатний впоратися із засохлими плямами, які часто накопичуються на килимах, оббивці меблів, підлозі. В цьому випадку без вологого прибирання не обійтися. З цим допомагає миючий пилосос, який покупці вибирають на сайті https://www.kaercher.com/ua-uk/home-garden/pilososi/pilososi-dlja-vologogo-pribirannja.html. Досить одного функціонуючого пристрою, щоб навести чистоту та не витрачати на це зайвий час та сили.

5 причин зробити вибір на користь квартири в новобудові

Вибір квартири на покупку – завжди складний процес, адже це значна і вкрай важлива інвестиція на довгі роки (а можливо, й не на одне покоління). Розташування, площа, планування, наповнення житла – все це важливі питання, але найбільш частим і складним залишається вибір між первинним і вторинним ринком нерухомості.

Як облаштувати свою ідеальну спальню самостійно

Спальня – це зона не лише для відпочинку та релаксу, але й місце для творчості, а саме – для прояву ваших декораторських здібностей. Тож давайте разом розберемося, як просто змінити образ звиклого приміщення.

Меблі в скандинавському стилі – чим вони особливі

Сьогодні меблі в скандинавському стилі актуальні як ніколи. Те, що ми сьогодні називаємо сучасними меблями в стилі лофт, бере свої основи зі скандинавських інтер'єрних традицій. Їх основним концептом є створення мінімалістичного і функціонального дизайну, що неодмінно відбивається і на предметах меблів.

Двоярусні ліжка: техніка безпеки (+ відповіді на важливі питання)

Двоярусні ліжка шалено подобаються дітлахам і є практичним вибором для батьків, особливо для великих сімей або малогабаритних дитячих кімнат. Але незважаючи на всю їхню здатність економити простір, все ж не всі батьки готові до такої покупки, так як сумніваються в безпеці дитячого спального місця на висоті. Сьогодні ми поговоримо про те, наскільки безпечні двоярусні ліжка для дітей, з якого віку на них можна спати, і яких запобіжних заходів при цьому варто дотримуватися.

Безпека домашнього улюбленця в літню спеку

Всі ми любимо літо за його теплу погоду, та іноді ми страждаємо від справжньої спеки. А як на рахунок домашніх улюбленців? Для них вона може бути ще більш нестерпною, і навіть небезпечною. В особливо спекотні літні дні вам потрібно приділити більше уваги і турботи своїй домашній тварині.

Діти і повітряні кульки: техніка безпеки

Коли батьки замислюються про безпеку дитячих іграшок, їм на розум напевно приходять іграшки з дрібними або гострими деталями, з низькоякісних токсичних матеріалів або іграшки, не відповідні за віком. А як на рахунок повітряних кульок?

Переваги та недоліки біокаміну для вашого будинку

Напевно, кожен мріє про камін у своєму будинку або квартирі. Але багато хто помиляється, вважаючи, що їхнє житло не дає можливості облаштувати такий неймовірно затишний і навіть романтичний куточок в інтер'єрі. Насправді ж, все набагато простіше, ніж ви можете собі уявити: сучасні біокаміни – це просте, практичне і стильне рішення для кожного будинку!

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас