Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Дитині потрібна благодійна допомога

Дитині потрібна благодійна допомога

Прошу вашої допомоги! Серце розривається від болю матері! Я, Заворотюк Леся Миколаївна, жителька села Марківці Тисменицького району Івано-Франківської області, маю двох синочків, один з яких хворіє від народження. Я народила його 10.01.2012 р. в пологовому будинку м. Івано-Франківська. Пологи буди важкими, і в зв’язку з недбалістю лікарів моє маля отримало травму, яка зашкодила його здоров"ю.


У дитини був дуже важкий стан, нестача кисню призвела до крововиливу у мозок і відмирання клітин мозку. Але мій хлопчик незважаючи на присуд лікарів боровся за своє життя. Місяць реанімації і паталогії інтенсивного лікування трошки стабілізував його стан. З допомогою небайдужих людей ми продовжуємо боротися за покращення його стану. За 2 роки життя я не покладала рук. Ми лікувалися в Івано-Франківській обл. лікарні, реабітаційних центрах Львова ("Еліта"), Чернівців, Трускавецькому оздоровчому центрі.

Стан мого хлопчика помаленьку покращується, але коштів на лікування не вистачає. Нам допомагають родичі, друзі, односельчани - та це все мізер, якого не вистачає. Останній візит у Трускавець нам обійшовся у 9000 грн. Для нас це великі гроші. Я знаходжусь в декретній відпустці, чоловік, Заворотюк Володимир, працює, старший син, Заворотюк Дмирто - учень 2-го класу, живемо з батьками чоловіка. Фахівці рекомендують возити сина 2-3 рази на рік у Трускавець. Але грошей для цього в мене немає. А серце болить і розривається! Допоможіть! Діагноз мого сина: ДЦП двійна геміплегія.

Наша адреса: С. Марківці, вул. Лугова 43,Тисменицький район, Івано-Франківська обл.

Номер мого телефону: 096 657 71 69, 066 562 42 95

Рахунок у Райффайен Банку Аваль 9890090202267428.






Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас

Схожі статті

|

Допоможіть дитині одужати!

Пише Вам мама славної дівчинки Валерії. Моїй доньці 4 рочки і вона потребує термінової нейрохірургічної операції на хребті.

Терміново потрібна допомога Жені Тарасюк (2 роки, Україна)

Збір відкритий на курс в МКВЛ ім.Козявкіна м.Трускавець, який буде проходити з 13.06.2016 по 25.06. 2016.

Діагноз малюка: ДЦП, спастичний тетрапарез.
Сума збору 11088,13грн (44352,52 грн.)
Термін збору – до 13.06.16

Батьки благають про шанс на життя дитини

17 березня Єгорку виповнилось три рочки, та замість подарунків і веселощів дитина знаходиться в лікарні. Хлопчику поставили діагноз Лімфома Беркета. При такому захворюванні стадія розвитку пухлини не визначається, але за симптомами все схоже на 4-ту стадію, адже лімфома росте швидкими темпами (за добу може збільшуватися вдвічі), а метастази вже пішли в кістки.

Настя Ульянова потребує невідкладної допомоги

Діагноз: лейкоз

Місяць тому маленьку Настю Ульянову госпіталізували з високою температурою, як пізніше з'ясувалося, її викликав лейкоз.
Будь ласка, допоможіть нашій Насті!