Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Кілька порад: як стати ідеальною дружиною (частина 2)

Кілька порад: як стати ідеальною дружиною (частина 2)
 

- Смачно готувати - важлива складова. Балуйте свого чоловіка його улюбленими стравами, різною смакотою і випічкою. Це здатне розтопити його серце. Помічено, що запах випічки - це аромат дитинства, ностальгія, з якою у кожного з нас пов'язані найприємніші моменти. А запах ванілі та кориці вважаються афродизіаками.


- Дружина повинна бути не тільки відмінною господинею, куховаркою, психологом, матір'ю, а й хорошою коханкою. Багато чоловіків скаржаться на те, що їхнє сексуальне життя змінюється після весілля, а потім і зовсім припиняється після народження дітей. А деякі, наслухавшись таких розмов від колег і товаришів, одружуватися категорично відмовляються.

Жінка завжди, і до, і після весілля, повинна вміти заманити, заінтригувати, спокусити, збудити свого чоловіка. Вона, як коханка, повинна вміти доставити задоволення і собі, і чоловікові, але при цьому не симулювати, а бути правдивою, жіночною, а вся гра повинна проходити природно, не награно, адже чоловік дуже швидко запідозрить фальш.

Звичайно, з роками дуже складно ніч зробити такою, як в перший раз, але ви повинні докладати всіх зусиль для того, щоб бути завжди привабливою і бажаною для свого чоловіка в сексуальному плані. Але якщо ви втомлюєтеся, і технічно це для вас неможливо, краще відкладіть любовні втіхи на потім. Адже немає нічого гіршого за насильство над собою!

- Залишайте йому право на особистий простір. Це дуже важливо для кожного чоловіка. Ідеальна дружина не та, яка не відходить ні на крок від свого чоловіка, а та, яка знає, коли потрібно підійти, втішити, а коли побути кожному наодинці зі своїми думками. Таке мудре ставлення дружини до чоловіка, звісно, не залишиться без уваги.

Адже на чоловіка покладається дуже велика відповідальність, він витрачає багато сил, енергії, тому відпочинок дуже важливий для нього. Але і перебільшувати з відпочинком в цьому питанні не варто, адже ваш коханий в підсумку може стати ледарем і неробою. Але, все ж таки, після важкого робочого дня в задушливому офісі або на городі ви можете побути доброю і піднести келих пива з горішками, разом подивитися футбол або відпустити його погуляти з друзями.

- Довіряйте своїй коханій людині. Довіра - це дуже важлива, а часом і головна складова сімейних відносин. Так, у чоловіка може щось не виходити, адже, в принципі, ніхто не ідеальний. Але якщо ви любите цю людину, дайте зрозуміти, що ви йому довіряєте, не дивлячись ні на що.

Для того, щоб ваш чоловік відчував себе чоловіком і був ним, дайте йому можливість побути таким: розслабтеся, дайте йому можливість приймати важливі рішення, піклуватися про вас і ваших дітей, не забуваючи про завтрашній день. Будьте дуже розумною дружиною, шукайте правильний підхід, і повірте, навіть самий нерішучий і недовірливий чоловік стане впевненим у собі, почне приймати важливі рішення і робити мужні вчинки.

Бути коханою, бажаною для нього - дуже не просто. Але досвід наших мам, бабусь і прабабусь говорить про те, що це реально.

Автор: Зайцева Ірина

Попередня частина статті

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас