Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Осінній одяг для новонародженого

Осінній одяг для новонародженого
 

Очікування дитини - це дев'ять місяців щастя, ніжності і неповторних відчуттів. Це той незабутній час, коли ви готуєтеся вперше стати мамою. А якщо це – друга вагітність, то ви повторно відчуваєте те, що відчували з першою дитиною.


Якщо дата пологів призначена на осінь, це означає, що про придане малюка потрібно подбати вже зараз. Заздалегідь приготований одяг, коляска і інші приналежності полегшать вам післяпологовий період. Завчасно вам необхідно приготувати список тих речей, які вам знадобляться в пологовий будинок і крихітці на перший час. Це позбавить вас від непотрібних покупок і зайвих витрат.

Позбавитися клопоту з придбавання всіх необхідних дитячих речей ви зможете, відвідавши інтернет-магазин www.hlopok.com.ua/odezhda-dlya-novorozhdennih.html - тут ви зможете придбати дійсно якісний одяг для новонароджених, а також для дітей будь-якого віку. А дуже низькі ціни зекономлять вам немало коштів, які ви зможете витратити на свого малюка.

Якщо малюк народиться у вересні, на перший час вам необхідно буде купити трохи утеплені речі: теплий конверт (але не зимовий), боді з довгим рукавом і ніжками, демісезонні костюмчики для прогулянок. Якщо ви не хочете дитині купувати конверт, можна кутати її в ковдру (але не занадто теплу, щоб не було перегріву). Купуйте легкі костюмчики і комбінезончики для дому, де дитина проводить найбільше часу.

Не варто купувати багато одягу, всі костюми малюк не встигне поносити, адже він дуже швидко зростає. Набагато розумніше буде купувати речі на виріст: кілька боді, наприклад, для новонароджених, а решта - на 3-6 місяців і 9-12 місяців.

Якщо дитина з'явиться в жовтні, вам необхідно купувати теплі речі, адже погода в цьому місяці і холодна, і волога, і вітряна. Вашому новонародженому малюкові обов'язково знадобляться: боді, носочки, шапочка, штанці, курточка, пінетки, повзунки. Для прогулянок дуже зручно носити дитину в конвертику: там їй буде тепло і затишно - так само, як у мами в животику.

Листопад - це той місяць, у якому стає холодно, як взимку. А значить, вам варто купувати зимові речі, теплі костюми, кофтинки і сліпи, бодіки. Шапочка не повинна пропускати холодне повітря, адже застудити крихітку в такий час простіше простого.

Дбайте про свого малюка, купуйте якісні речі, м'які і зручні, в якому новонароджений буде відчувати себе комфортно і тепло.

Автор: Зайцева Ірина

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас