Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Рецепти солодощів для організації candy bar

Рецепти солодощів для організації candy bar
 

В одній з попередніх статей ми ділилися з Вами ідеями для організації смачного та яскравого кенді бару на дитячому святі. В цій статті пропонуємо вам кілька простих рецептів смаколиків до солодкого столу. Звісно, Ви можете приготувати ці солодощі і на щодень, порадувавши близьких смачненьким. Спробуйте!

Шоколадні кекси з сиром

Для тіста:

250 г борошна
160 г цукру
300 мл кефіру
100 мл олії
40 г какао
1 яйце
1 ч. л. розпушувача
½ ч. л. соди

Для начинки:

200 г сиру
30 г цукрової пудри

Яйце та цукор збийте міксером до отримання білої маси. Постійно помішуючи влийте олію, потім кефір, в якому попередньо Ви розвели соду, додайте борошно з розпушувачем і какао, акуратно перемішайте.

Збийте сир з цукровою пудрою.

Форми для кексів змастіть маслом і викладіть в них по 1 ст. л. тіста, потім покладіть по 1 ч. л. сиру і зверху ще по 1 ст. л. тіста.

Випікайте в розігрітій до 180° С духовці 30 хвилин.

Кокосове печиво в шоколадній глазурі

Для тіста:

120 г вершкового масла
50 г цукру
50 г кокосової стружки
25 мл молока
150 г борошна
½ ч. л. розпушувача

Для глазурі:

25 мл вершків (35 %)
50 г темного шоколаду

Збити розм’якшене масло з цукром, додати молоко, борошно з розпушувачем і кокосову стружку. Все ретельно перемішати.

Викласти тісто на харчову плівку, сформувати ковбаску і поставити в холодильник на кілька годин. Після цього охолоджене тісто порізати на шматочки завтовшки 5-7 мм, викласти на деко, встелене пергаментним папером.

Випікати в розігрітій до 180 °С духовці 20-25 хвилин.

Розтопити шоколад у гарячих вершках, змастити ним печиво і дати застигнути. Прикрасити кокосовою стружкою.

Приготуйте для дитячого свята яскраві кейк попси, які обов’язково сподобаються дітям! Це гарно оздоблені бісквітні кульки на паличці.

Кейк попси

Спечіть бісквітне тісто за своїм улюбленим рецептом, дайте йому трішки остигнути.

Тим часом приготуйте шоколадний ганаш: на водяній бані розтопіть гіркий шоколад та жирні вершки в рівних пропорціях, додайте трохи вершкового масла. Покришіть бісквіт, змішайте його із шоколадним ганашем (добре перемішайте масу до однорідності, аби з неї можна було формувати кульки). На 15-20 хвилин відправте отриману масу в холодильник.

Приготуйте дерев’яні палички для барбекю; в окремих ємностях розтопіть білий та молочний шоколад. З охолодженої маси сформуйте невеликі кульки, вмочіть кінчик дерев’яної палички в шоколад і вставте паличку в бісквітну кульку та знову відправте охолоджуватись на 10 хвилин. Тепер вмочуйте бісквітні кульки в білий та молочний шоколад (одні кульки будуть білими, інші – коричневими), посипайте кокосовою стружкою, прикрашайте подрібненими горіхами, їстівними перлинками чи в будь-який інший спосіб, на Ваш смак.

Автор: Марта Павлюк

Попередня частина статті

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас