Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Обираємо подарунок за знаком зодіаку (частина 1)

Обираємо подарунок за знаком зодіаку (частина 1)
 

Здавалось би, які на сьогоднішній день можуть виникати проблеми із вибором подарунку? Адже варіантів існує безліч, очі розбігаються. Але ж хочеться вибрати щось справді потрібне і актуальне для того, кому адресується презент. Як же не помилитися? Може звернутися до астрології? Адже кожен із знаків зодіаку має свої особливості характеру, риси, які впливають на уподобання та смаки, що значно звужує коло пошуку при виборі вдалого презенту. Отже, що ж радять зірки, які подарунки точно оцінять Ваші близькі?



Овен (21. 03. – 20. 04.) Представники цього знаку – активні, вперті і самовпевнені особистості. Овен оцінить хорошу книгу в якості подарунку, адже любить пізнавати нове, періодично даючи мозку інтелектуальну підживу. Також, представник цього знаку оцінить практичний подарунок, який можна застосувати у побуті. Власне, практичність – основний критерій, яким маєте керуватись, бажаючи обрати вдалий подарунок для Овна.

Телець (21. 04. – 20. 05.) Якщо Вам приглянулася симпатична статуетка, яка, на Ваш погляд, ідеально впишеться в інтер’єр вітальні знайомого Тельця, - краще ще раз перегляньте інші варіанти, адже Тельці, як і Овни, віддають перевагу практичності і довговічності над вишуканістю. Тельцю сподобається, якщо Ви надасте йому можливість самому обрати презент, тому різні подарункові сертифікати – чудовий варіант в даному випадку. Тельці обожнюють комфорт, тому річ, яка допоможе його створити чи підтримати – вдалий вибір. Також, Телець оцінить якість подарунку, тому при виборі презенту варто звернути на це увагу.

Близнята (21. 05. – 21. 06.) Близнюк оцінить не лише вдало підібраний подарунок, але й оригінальність вручення: романтичну атмосферу чи веселий сюрприз, те, що Ви готувалися до піднесення презенту. Щодо самого подарунку, Близнюку сподобаються практичні подарунки, які Ви обрали із врахуванням захоплень, хобі, професії представника цього знаку, все, що розширює кругозір Близнюка. Люблять Близнюки і техніку, тому, якщо Ви розраховували на таку покупку, - без вагань відправляйтеся в магазин техніки. Милі дрібнички також стануть у нагоді, Близнюк полюбляє оточувати себе приємними аксесуарами.

Рак (22. 06. – 22. 07.) Раку сподобається ексклюзивний подарунок, зроблений спеціально для нього, тому будь-яка річ ручної роботи буде гідно оцінена і принесе позитивні емоції адресату презенту. Чуттєвий рак буде в захваті від квитків в театр, кіно, на виставку (обирайте з урахуванням уподобань і захоплень конкретно Вашого Рака ;). Не прогадаєте, якщо придбаєте щось для дому, для створення затишку в ньому: кухонне начиння, кімнатні рослини, картини, гарні подушечки чи м’якенька ковдра – вдалий вибір. Для представника цього знаку також важлива сама церемонія вручення подарунка, підготуйте невеличку промову – Рак оцінить!

Лев (23. 07. – 23. 08.) Як не крути, а Леви – дещо егоцентричні натури, тому й подарунки люблять відповідні: сертифікат в салон краси, абонемент у фітнес-клуб, прикраси, парфумерія і косметика, вишукані аксесуари. Гарний варіант – іменний подарунок, щось, на чому буде викарбуване ім’я адресата подарунка. Важливо і правильно вручити презент, з усіма почестями і пафосними промовами. Леви люблять подарунки зі статусом, тому, якщо купуєте, наприклад, парфум - від провідного виробника, якщо одяг – брендовий, якщо прикраси – з дорогоцінних металів. Це не той випадок, коли варто віддавати перевагу практичності, сковорідки і набори ложок – не для Лева, зробіть ставку на витонченість і ексклюзивність.

Хороший презент не тільки підніме настрій, а й запам’ятається надовго. Вибираючи дарунки рідним і близьким Вам людям, шефу і колегам, неодмінно зазирніть в інтернет-магазин giftmart.com.ua - тут на Вас чекають подарунки на будь-який смак та гаманець! Серед величезного асортименту товарів Ви неодмінно знайдете те, що сподобається Вам і винуватцю торжества, а зручна система пошуку дозволить швидко переглянути найкращі варіанти. 

Автор: Марта Павлюк

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас