Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Обираємо подарунок до свят за знаком зодіаку (частина 2)

 Обираємо подарунок до свят за знаком зодіаку (частина 2)
 

Діва (24. 08. – 23. 09.) Якщо Ви обираєте подарунок для представника цього знаку – можете дещо зітхнути з полегшенням, Діва – знак, якому із презентом буде найлегше догодити серед представників усього Зодіаку. Вони оцінять практичні подарунки: оригінальний шарфик та рукавички, мультиварка, набір рушників, шкіряний записник… - все згодиться.



Діви слідкують за новинками техніки, тому, якщо вирішили купувати телефон, планшет, чи щось з цієї сфери, беріть або найновіші моделі, з останніми технічним начинням, або ж не купуйте узагалі нічого. А от статуетка милого ангела чи ваза у вигляді метелика не надто вразить Діву.

Терези (24. 09. – 23. 10) Обираючи подарунок Терезам, підійдіть до цього тонко, підключіть фантазію, намагайтесь підібрати презент так, аби він гармоніював з внутрішнім світом адресата. Терези – естети, вони оцінять все красиве, елегантне і витончене. А ще, представники цього знаку полюбляють хороші, якісні книги, купуючи які для них в подарунок – Ви точно не прогадаєте. Квитки на концерт, або виставу – теж гарний варіант. Терези зможуть належно оцінити милі дрібнички, такі, як ексклюзивні художні сувеніри, елегантні брошки, біжутерія, для чоловіка – оригінальні запонки, стильний галстук. Якщо вітатимете жінку – не забудьте, також, про квіти; в даному випадку важлива і упаковка, зважте на цю деталь.

Скорпіон (24. 10. – 22. 11.) Представники цього знаку люблять все, що овіяне загадкою, натяками, прихованим змістом, особливими знаками… - мусите докласти фантазії, аби вразити Скорпіона. Саме тому почнемо з того, що презент мусить бути запакований: зберігаємо інтригу. Це той випадок, коли можна сміливо дарувати красиву білизну (звичайно, якщо ви достатньо близькі, не йдеться про подарунок для шефа), адже представники цього знаку достатньо розкуті і впевнені в собі особи. Хороший парфум – теж гарний презент для чуттєвого Скорпіона. Антикваріат, речі з історією, подарунки зі статусом, - все це припаде до душі представникам цього знаку.

Стрілець (23. 11. – 21. 12.) Завзяті особистості, які люблять спорт, подорожі, активний відпочинок. Тому точно підійде все, що з цим пов’язано: похідне спорядження, зручні кросівки для занять спортом і подорожей, абонемент в спортзал, путівка в цікаву подорож, екскурсійний тур. Також, представник цього знаку можуть оцінити дотепний подарунок-прикол, адже мають добре почуття гумору. Хороша книга філософського характеру, психологічна література – часто Стрільці захоплюються подібними речами.

Козеріг (22. 12. – 20. 01) Ви обираєте подарунок для дуже практичної людини, тому різні дрібнички-сувенірники Козеріг може не оцінити належним чином. Натомість, йому будуть до вподоби практичні презенти, які можна буде використовувати в повсякденному житті, а також подарунки, що підкреслюватимуть статус, індивідуальність: вишуканий гаманець, записник, особлива ручка, стильний годинник – вдалий вибір подарунка для Козерога.

Водолій (21. 01. – 20. 02.) Представники цього знаку оцінять оригінальні, смислові подарунки, унікальні, обрані саме для них. Це може бути незвичайна статуетка, панно із загадковим зображенням, елементи декору, вигадлива рамка для фотографії, або альбом - нехай дрібничка, але це має бути щось особливе, ексклюзивне.

Риби (21. 02. – 20. 03.) Чуттєві натури, які люблять усе загадкове і незвичайне. Діапазон вибору – дуже широкий: від гарно оформленого збірника поезії, фантастичного роману – до підписки на журнал чи навіть модного гаджета.

Автор: Марта Павлюк

Попередня частина статті

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас