Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

«Золоті» поради догляду за шкірою японського косметолога Чизу Саєкі (частина 1)

«Золоті» поради догляду за шкірою японського косметолога Чизу Саєкі (частина 1)
 

Чизу Саєкі – відомий у Японії експерт у сфері краси (співпрацювала з такими відомими марками як Guerlain, Dior). Відома японка заснувала власну компанію Chizu Corporation, яка випускає косметичну лінію, керує салоном та школою краси у Токіо. Їй довіряють свою красу знаменитості, впливові люди, проте, на щастя, і ми можемо дещо почерпнути з безцінних порад експерта з краси, адже вона випустила книги-бестселери, є автором відео курсів, у яких – прості, але дуже ефективні секрети догляду за шкірою.



Чизу Саєкі пропагує природність та натуральність, вона завжди повторює: «Старіти – це природно. А приховувати це – значить обманювати. Потрібно бути природнім». Проте, завдяки клопітливому догляду і деяким важливим секретам краси кожна жінка може виглядати молодше, сяяти здоров’ям та доглянутістю у будь-якому віці. І власний вигляд Чизу, яка у свої 70 виглядає просто прекрасно, - гарне тому підтвердження. Поради косметолога прості і доступні кожному, адже вона стверджує, що для того, аби добре виглядати, не обов’язково мати багато грошей, достатньо сильно цього захотіти і правильно доглядати за собою. В нашій статті ми зібрали основні секрети косметолога, які вона виклала у своїх книгах, інтерв’ю, відео-курсах. Читайте, запам’ятовуйте, працюйте над собою і будьте красивими!

• Чизу Саєкі наголошує: «Ви маєте бути готовими до появи зморщок, не варто їх боятися, адже вони рано чи пізно з’являться. Однак не вони вас старять, а дрябла, в’януча шкіра, похмурий вираз обличчя. Найкраще молодять жінку яскрава посмішка, відкритий погляд і гладенька шкіра».

• Їжа, яку ми споживаємо, в значній мірі «відбивається» на стані нашої шкіри, на нашому обличчі. Жирні, смажені, солоні страви, копченості, цукор, газовані напої – основні фактори появ проблем зі шкірою. Слідкуйте за своїм харчуванням, виключіть шкідливі продукти і ви одразу побачите, як шкіра засяяла зсередини. Куріння, стреси – ще одні вороги вашої краси.

• Волога – основне джерело красивої шкіри. Зволожуйте шкіру за допомогою «упаковувальної» маски, яка допомагає шкірі утримувати вологу, покращує її структуру, рельєф, оздоровлює пори. Для того, щоби зробити таку маску вам знадобляться бавовняні серветки і зволожуюче молочко (лосьйон) для обличчя. Змочіть серветку під тонким струменем води, потім покладіть її між долонями та м’яко відтисніть зайву воду. Просочіть серветку зволожувальним лосьйоном та розділіть її на 5 окремих шарів, трохи розтягніть кожен шар (розтягуйте вертикальні волокна серветки). Тепер кожен шар потрібно накладати на обличчя: перший на ніс та область губ. Для цього зробіть в серветці два отвори (вздовж волокон) для носа та рота і накладіть серветку на обличчя, акуратно розправляючи та розтягуючи її за потребою, відповідно до розміру обличчя (вона прилипатиме до шкіри, важливо, щоби серветка прилягала щільно). Наступний шар – на лоб. Далі ми «упаковуємо» наші щоки (з-під зони нижньої повіки до скронь, закріплюючи під вухом). Останнім шаром серветки покрийте підборіддя і шию (горизонтально). Залиште маску на обличчі на три хвилини, після чого обережно зніміть її шар за шаром (починаючи з зони лоба і рухаючись вниз). Промокніть складеною маскою обличчя та допоможіть лосьйону ще краще увібратися, злегка натискаючи долонями на обличчя, рухаючись зверху-вниз.

Автор: Марта Павлюк

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас