Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Ідеальне дитяче свято – все в ваших силах! (Частина 2)

Ідеальне дитяче свято – все в ваших силах! (Частина 2)
 

Розваги для новоприбулих гостей

1. Щоб гості не нудьгували, поки всі зберуться, повісьте на стіну ватман і покладіть поруч кілька кольорових маркерів. Нехай кожен маленький гість, приходячи, залишить на плакаті привітання для вашого малюка.



2. Ще одна розвага, яка допоможе не нудьгувати маленьким гостям в самому початку свята – це гра в наслідування. Нехай винуватець торжества робить, що заманеться (танцює, кривляється, стрибає і т.д.), а гості – повторюють за ним під веселу музику.

Частування для дитячого свята

Вам не потрібно ламати голову над тим, що б такого приготувати. Просто придумайте пару смачних і цікавих на вигляд закусок, наріжте овочі так, щоб їх було легко брати руками і їсти. Також хорошим частуванням стануть всілякі бутерброди і сендвічі з різними начинками. Щоб дітки їх краще їли, їх можна нарізати невеликими трикутничками або квадратиками і нанизати на шпажки, як канапе. А ще не забувайте про те, що всі дітки люблять піцу.

Врахуйте, що дітки, які поїдять, поводяться набагато активніше і з більшим бажанням беруть участь в конкурсах. Тому заздалегідь продумайте меню і накрийте стіл.

Ігри та розваги на вечірці

Їх краще планувати разом з дитиною – винуватцем торжества. Виберіть разом ігри, конкурси та розваги, які будуть на святі – це заняття призведе в захват ваше чадо. Але відразу домовтеся на самому святі бути гнучкими, не прив'язуватися до чіткого плану (так як все може піти не так, як ви запланували) і не засмучуватися, якщо так і станеться.

Ігри (малюнки на обличчі)

Саме ігри можна назвати головною частиною дитячого свята. Придумайте або виберіть ігри, які підходять дітлахам за віком, відповідають тематиці і сподобаються даній публіці. Постарайтеся нагороджувати переможців маленькими призами, а ще краще – подарувати втішні призи всім учасникам. Таким чином, ніхто не залишиться ображеним.

Грим (малюнки на обличчі)

Така розвага, як малюнки на обличчі, подобається дітлахам різного віку. Тому вона стане прекрасним доповненням будь-якого свята, крім того, допоможе заспокоїти компанію маленьких гостей, що розгулялася. Малюнки також можна зробити в тематиці свята або просто вибравши улюблених персонажів.

Закінчить на хорошій ноті

Часто на дитячих святах буває так, що ігрова частина закінчилася, а не всі батьки ще встигли приїхати за дітьми. На цей випадок, щоб маленькі гості не занудьгували, придумайте якусь спокійну розвагу – розмальовки, мультфільм і т.д., яка заповнить цей час.

Автор: Сальнікова Анна

Попередня частина статті

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас