Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Як навчити дитину поєднувати і комбінувати одяг? (Частина 1)

Як навчити дитину поєднувати і комбінувати одяг? (Частина 1)
 

Навчити дітей комбінувати і поєднувати одяг – це не просто примха батьків, а неймовірно корисно для маленьких модників. І не тільки тому, що так дитина зможе швидше знайти свій власний стиль і навчитися добре одягатися, що неодмінно в майбутньому найкращим чином позначиться на її самооцінці. Маленький модник або модниця навчиться отримувати максимум з мінімальних можливостей, і навіть з допомогою елементарного базового гардероба та аксесуарів зуміє створювати стильні образи. Хіба не про це уміння зараз мріє багато хто з нас – дорослих?



Неважливо, чи починаєте ви з нуля, чи з величезного різноманітного гардероба, дуже важливо, щоб в ньому був хороший набір стильних і якісних базових речей (капсульний гардероб дитини, про який ми писали раніше), які прекрасно поєднуються одна з одною. Потім же, докуповуючи стильні модні новинки, чадо зможе виглядати неперевершено в будь-який час в будь-якому місці. А купити такі речі, і базові, і модні новинки, ви зможете в інтернет-магазині http://malaya.com.ua, причому тут представлений дійсно стильний дитячий одяг, який виховуватиме смаки маленьких модників з самого дитинства.

Базовий (капсульний) гарбероб дитини – основа її персонального стилю

Для початку визначтеся, який одяг потрібен дитині в залежності від її способу життя і захоплень. Задайте собі наступні питання...

• Чи носить дитина шкільну форму?

• Де ви живете: у мегаполісі, невеликому містечку або сільській місцевості?

• Як часто ви відвідуєте всією сім'єю формальні заходи, відпочиваєте на природі і т.д.?

Відповідь на ці питання допоможе вам визначитися з тим, що повинно бути в базовому гардеробі малюка, в якому він повинен бути стилі (витриманому формальному, просто casual або більш спортивному). Створіть капсульний гардероб, який відповідає вашому способу життя – речі, які ви носите найчастіше.

Створюємо базовий або капсульний дитячий гардероб

Верх

• Почніть з основи – простих футболок, топів сорочок або блуз з різною довжиною рукава.

• Додайте пару-трійку простих светрів або кофт, кардиганів, піджаків. Вітровки і кардигани стануть незамінними в мінливу осінньо-весняну погоду, коли багатошаровий одяг – найкращий вибір.

• Прості топи, футболки та светри найпростіше комбінувати, але вам не обов'язково зупиняти вибір лише на однотонному одязі. Стриманий, але цікавий графічний або квітковий принт, блокове забарвлення і гра з відтінками – хороший вибір, завдяки якому наряди виглядатимуть ще більш стильно.

Низ

• Кілька нейтральних штанців, шортиків і спідничок стануть ідеальним доповненням до капсульного гардеробу крихітки.

Комбінезони і сукні

• Не нехтуйте комбінезонами і сукнями в дитячому гардеробі. Іноді вони менш універсальні, ніж роздільні наряди, але додавши стильний кардиган і аксесуари, ваша дитина виглядатиме як справжній модник. А іноді сукні та комбінезони стають справжнім порятунком, адже такі речі і самі по собі самодостатні.

У наступній частині статті – про те, як навчити дитину комбінувати кольори і візерунки в одязі, а також про такі незамінні аксесуари!

Автор: Сальнікова Анна

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас