Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

7 причин купити дитині планшет

7 причин купити дитині планшет
 

Купівля планшета для дитини сьогодні скоріше необхідність, ніж примха батьків. Та й діти розвиваються куди швидше, легко звикаючи і розбираючись в сучасних новинках. Хоча, чимало батьків і психологів стверджують, що в цьому немає ніякої користі, лише шкода. Все ж, як не крути, але ви не зможете повністю захистити своє чадо від сучасних гаджетів, а от навчити ними правильно користуватися так, щоб вони приносили виключно користь – це в силах кожних батьків.

Звичайно, ніхто не говорить купувати дороге «яблучко», яке дитина може легко зламати, звичайного недорогого планшета для першого разу буде цілком достатньо. І не варто переживати, що малюк швидко зламає гаджет, це стане корисним досвідом і виховним моментом для дитини, адже у неї з'явиться відповідальність за збереження гаджета.

Тому ми пропонуємо ознайомитися з 7 причинами того, чому потрібно придбати дитині планшет, а ви вже вирішуйте самі.

Контроль і безпека

Як не крути, але якщо у дитини з собою завжди буде планшет з сім-картою, то ви в будь-який момент зможете по GPS простежити і дізнатися де вона, і як проводить час після уроків.

Легко звернутися за допомогою

Вміючи користуватися таким гаджетом, дитина в будь-якій ситуації зможе легко зв'язатися з вами або з іншими членами сім'ї і попросити про допомогу. Ситуації бувають різні.

Дитячі розвиваючі програми

Багато інтерактивних ігор можуть не тільки розважити дитину, а й навчити чомусь корисному. А щоб дитина не проводила весь вільний час, граючи тільки на планшеті, встановіть батьківський контроль – цією функцією наділені всі сучасні моделі.

Заміна книг і підручників

Це прекрасна заміна традиційній паперовійлітературі, та й у багатьох школах уже з'явилися електронні підручники. Не тільки школярі, а й багато батьків будуть щасливі, якщо замість набитого рюкзака книг дитина зможе ходити в школу з планшетом, а місце, що звільнилося, можна зайняти спортивною формою і смачним перекусом.

Замість інших гаджетів

Купуючи один планшет з сім-картою, ви позбавляєте себе необхідності купувати інші гаджети, як плеєр, читалку, ігрову приставку та інше, які окремо потягнуть значно більше. Планшети універсальні і багатофункціональні, вони цілком можуть замінити практично всі мобільні пристрої.

Розвиваємо інтереси

Маючи вільний доступ до інтернету, дитина зможе відкрити для себе величезний світ можливостей, надихнутися цікавими ідеями і напевно знайти хобі до душі.

Спілкування

Найпростіший китайський планшет допоможе вашій дитині підтримувати спілкування з друзями та однокласниками під час канікул, обмінюватися домашніми завданнями під час навчання і просто ділитися враженнями від різних подій. Так, це не замінить живого спілкування, але для підтримки дружніх відносин сьогодні це дуже важливо.

У всього є дві сторони, і не варто в усьому звинувачувати гаджети. Просто навчіть дитину правильно ними користуватися, і ви побачите, скільки користі може принести простий китайський планшет.

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас