Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

10 способів організувати класну, але бюджетну дитячу вечірку (частина 1)

10 способів організувати класну, але бюджетну дитячу вечірку (частина 1)
 

Організація класного дитячого свята не обов'язково повинна коштувати купу грошей. Адже дітлахи не бачать необхідності в розкішному ресторані і вишуканій кухні від шеф-кухаря, головне - щоб було весело!

На сайті https://pustunchik.ua/holidays/childrens-day-hover/pryvitannya-z-dnem-narodzhennya-v-prozi ви знайдете заготовки найкрасивиішх привітань для іменинника у прозі і купу інших цікавих ідей для дитячого дня народження. Наші ж поради допоможуть вам влаштувати класну, веселу вечірку для дітей абсолютно недорого!

Порада 1: Немає кращого місця, ніж рідний дім

Діткам насправді не так важливий гарний ресторан. Прикрасивши будинок повітряними кулями і гірляндами, ви зможете створити по-справжньому святкову атмосферу. Ще одна весела ідея – спеціальна фотозона, де маленькі гості зможуть вдосталь пофотографуватися на пам'ять. Якщо час дозволяє, можете також приготувати реквізит для фотосесії: святкові ковпачки, перуки, вуса та окуляри з картону і т.д. – все, на що вам вистачить фантазії і що знайдеться в будинку з попередніх свят. А якщо боїтеся, що дітвора все одно занудьгує, можете замовити аніматора – він і розважить маленьких гостей, і фотографії з ним стануть найкращим сувеніром з вечірки.

Порада 2: Дотримуйтеся простоти

Згадайте свої свята, коли ви були ще дитиною. Вас захоплювали найпростіші речі. Задуваючи свічки на торті, ви були в повному захваті і не думали про те, наскільки він яскравий або професійно прикрашений. Улюблений мамин тортик – все, що потрібно! Ще ви напевно згадаєте веселу компанію друзів, з якими ви грали в найпростіші ігри і конкурси, і цього було цілком достатньо. Подумайте про те, що вам було важливо як дитині, адже ви влаштовуєте свято для неї, а найпростіші речі якраз, швидше за все, стануть найважливішими спогадами.

Порада 3: Традиційні дитячі ігри

Якщо ви візьмете аніматора, про це вам навіть турбуватися не доведеться – професіонал своєї справи влаштує захоплюючу програму для дітлахів. Якщо ж вечірка буде повністю домашньою, не треба винаходити велосипед. Традиційні дитячі ігри, які і вам так подобалися в дитинстві, порадують і сучасних діток. Це може бути «Море хвилюється...», лімбо, пошук скарбів, різні естафети (в залежності від наявного вільного простору). А пам'ятаєте, як ми дітками любили із зав'язаними очима зрізати з мотузочки навмання цукерку або маленький сувенір? А ще не забувайте про те, як подобається сучасним діткам аквагрим!

Порада 4: Не зациклюйтеся на їжі

Якщо дітки веселяться на святі, вони навряд чи захочуть довго сидіти за столом (для них це не головне, на відміну від нас, дорослих). У цьому випадку на святковому меню ви дійсно зможете заощадити, так як маленьким гостям цілком буде достатньо піци або сендвічів, закусок, фруктів і тортика або морозива. А в якості напоїв можна запропонувати компот, домашній лимонад, чай або соки.

Порада 5: Невелика кількість гостей

Не думайте, що на свято дитини ви повинні запросити весь її клас або групу з дитячого садка, а також всіх знайомих з тренування і двору. Щоб вечірка не перетворилася на балаган і всім було весело і цікаво, гостей не повинно бути занадто багато. Тому попросіть дитину скласти список найближчих і найважливіших для неї друзів – таку компанію і вам буде простіше організувати і розважати, і самим учасникам вечірки дістанеться більше уваги і веселощів!

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас