Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Як почистити сонцезахисні окуляри?

Як почистити сонцезахисні окуляри?
 

Всі ми, купуючи нові модні сонцезахисні окуляри, хочемо носити їх як можна довше, адже в них ми виглядаємо так стильно! Звичайно ж, для цього за ними потрібно належним чином доглядати. Як і всюди, тут є один правильний спосіб (і безліч неправильних) – так як же правильно чистити і доглядати за сонцезахисними окулярами, щоб вони прослужили максимально довго?

Отже, ви купили окуляри на https://glasses.ua/ - стильні і модні, в яких виглядаєте просто чудово. Щоденне чищення – головне правило, яке допоможе улюбленій парі окулярів прослужити вам не один рік, зберегти привабливий зовнішній вигляд і уникнути появи подряпин на лінзах.

Як почистити сонцезахисні окуляри

1. Ретельно вимийте і висушіть руки. Перш ніж приступати до окулярів, переконайтеся, що ваші руки чисті. На них не повинно бути нічого (включаючи навіть крем і іншу косметику), що може потрапити на лінзи окулярів. Тому вимийте руки з милом (що не містить крему або лосьйону) або миючим засобом для посуду і витріть насухо.

2. Промийте окуляри під м'якою цівкою води. Це допоможе видалити пил та інші забруднення, які можуть подряпати лінзи. Не використовуйте при цьому гарячу воду, так як вона може пошкодити покриття лінз.

3. Капніть крапельку миючого засобу (без вмісту лосьйону) на кожну з лінз. Більшість миючих засобів дуже концентровані, тому використовуйте його як можна менше або ж спочатку нанесіть крапельку засобу на палець, а потім тільки на лінзи.

4. Акуратно протріть лінзи з обох сторін і всі частини оправи. Обробіть миючим засобом всі деталі, включаючи кінчики дужок і носоупори, а також місця, де лінзи стикаються з оправою.

5. Ретельно обполосніть лінзи з обох сторін і оправу. Якщо ви не змиєте всі залишки миючого засобу, лінзи будуть каламутними.

6. Акуратно струсіть окуляри, щоб видалити якомога більше води з їх поверхні. Огляньте лінзи, щоб вони були чистими.

7. Акуратно промокніть лінзи і оправу безворсовим рушником або серветкою. Використовуйте рушник, що не прався з використанням кондиціонера для білизни або іншого пом'якшуючого засобу (такі засоби можуть нашкодити лінзам). Переконайтеся, що рушник або серветка чисті, інакше пил і інші дрібні частинки, що застрягли в волокнах, можуть пошкодити лінзи окулярів.

8. Знову огляньте лінзи. Якщо ви бачите будь-які забруднення, видаліть їх м'якою ганчіркою з мікрофібри (такі зазвичай йдуть в комплекті з окулярами).

Якщо у вас немає можливості так вимити окуляри, протріть їх спеціальною одноразовою вологою серветкою.

Чохол для сонцезахисних окулярів – маст-хев!

Лінзи окулярів дуже легко дряпаються, тому так важливо захистити їх від будь-якого сміття. Завжди носіть сонцезахисні окуляри в чистому чохлі. Ніколи не кладіть їх на стіл і інші поверхні лінзами вниз.

Пам'ятайте: ніякі окуляри не вічні! На будь-яких окулярах з часом все одно з'являються подряпини. Навіть якщо ви купите сонцезахисні окуляри з лінзами, покритими захистом від подряпин, він лише захищає, але не рятує від них повністю.

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас