Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Вагітність взимку: що варто і не варто робити майбутній мамі (частина 3)

Вагітність взимку: що варто і не варто робити майбутній мамі (частина 3)
 

Поговоривши про те, як зберегти своє здоров'я взимку, тепер варто обговорити тему домашнього проводження часу в зимовий період. Адже майбутнім матусям рекомендується поберегти себе і не виходити з дому без потреби в дуже холодну погоду. Це небезпечно не тільки застудами, а й вірусами (в сезон холодів вони підстерігають нас на кожному кроці), і падіннями, якщо на вулиці ожеледь...

Вагітність взимку: як не нудьгувати вдома?

Частіше будьте вдома

Взимку погода може бути різною, але, як правило, вона все одно холодна або мінлива. Тому в сезон холодів вам краще побільше часу проводити вдома. Але це проведення часу не повинно бути чимось поганим чи нудним. В цей час ви можете зайнятися не тільки корисними справами, але і приємними, які ви давно відкладали через нестачу часу.

Продумайте свій маршрут до пологового будинку

Коли прийде час, найменше вам захочеться думати про те, як швиденько дістатися до пологового будинку. Сплануйте все заздалегідь і навіть придумайте запасний план.

Скупітся для малюка онлайн

Зима – не найкращий час для нескінченної біганини по магазинах. Так скористайтеся ж чудесами сучасної техніки і потратьте час, який сидите вдома в сезон холодів, на те, щоб знайти все необхідне малюкові в інтернет-магазинах. І мова не тільки про дитячі речі, які будуть потрібні відразу ж після народження крихітки, а й про облаштування дитячої кімнати. В інтернеті ви можете пошукати ідеї і надихнутися на створення своєї ідеальної дитячої, а потім почати пошуки всього необхідного і замовляти з доставкою.

Спробуйте нові рецепти

З огляду на свої нові впододбання в їжі, свою нову дієту і купу часу, яку ви проведете вдома, ви просто зобов'язані спробувати якомога більше нових цікавих рецептів. Це можуть бути страви, які ви давно хотіли приготувати, та все відкладали, а можливо і щось абсолютно нове, чого вам захотілося тільки зараз!

Вирушайте в теплі краї!

Подумайте про те, щоб втекти від зимових морозів в теплі краї. Якщо ви зараз перебуваєте на терміні до 28 тижнів вагітності, то авіаперельоти для вас абсолютно безпечні (хоч проконсультуватися з лікарем все одно потрібно). Рушайте зі своєю другою половинкою в ще один медовий місяць – так ви не тільки відпочинете від рутини і освіжитеся, але і проведете час удвох, якого незабаром вам буде так не вистачати!

Попередня частина статті

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас