Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Відеоканал Сім`я від А до Я

Сім'я від "А" до "Я" - це відеоенциклопедія для всієї родини. Тут є місце і для порад педіатрів, і для бесіди з психологом.У цій програмі радять не тільки як доглядати за дитиною, але й як готувати її до перших кроків, як формувати смак і навички спілкування з навколишнім світом. Як навчити дитину читати, рахувати, малювати, переходити вулицю, як підготувати до школи, як правильно вибрати садок або школу. А що робити батькам, якщо вони зробили помилки у вихованні? Як їх виправити? Тут на будь-які питання можна знайти відповіді.

Поради з годування малюка у пологовому будинку

Майже всі мами хочуть годувати своїх малюків грудьми. Але перші проблеми виникають, найчастіше, в перші дні після пологів, в пологовому будинку. Як допомогти налагодити цей природний процес?

Як підготувати дитину до появи другої

У житті кожної дитини настає момент, коли вона починає відчувати самотність. Зазвичай в три-чотири роки мама вже проводить з нею менше часу, не радіє колекції каменів в кишеньках, не розуміє, як же можна побудувати Грязеград, не забруднившись з голови до ніг.

Вагітність і сауна (лазня)

Дитина є сенсом існування для будь-якої жінки. Навіть сьогодні, коли все наше життя проходить під гучними гаслами руху емансипації, цей вислів не втратив своєї актуальності. Більш того, в останні десятиріччя воно має декілька інший, глибший зміст.

Корисні вправи для вагітних

Пологи поки що тільки в перспективі, але всі триместри вагітності, кожен по-своєму, вимагають від жіночого організму критичної напруги. При тому, що майбутня мама дуже бережеться і уникає додаткових навантажень, тим більше, якщо вагітність протікає не зовсім гладко, це новий стан жіночого організму зовсім не є хворобою.

Сім´я від А до Я Як покласти дитину спати?

Поради як покласти дитину спати, чому дитина не спить. Массаж дитини, наскількі він важливий? Від чього залежить розвиток дитини? Важливі поради для батьків. Та інші відповіді на запитання стосовно розвитку дитини.

Сім´я від А до Я: Перед плануванням дитини

Багатьох людей які тільки збираються стати батьками, турбують такі питання: Чи справді необхідно проходити медичне обстеження під час планування дитини? Чи може це зайва перестраховка? На ці питання Ви отримаєте відповіді в цьому сюжеті.

  • 1

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас