Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Сценарiї та iдеї до свят

Кожне свято − це радісна подія для вашої дитини. Тут ви знайдете найрізноманітніші сценарії і поздоровлення до Дня Народження, Новорічних Свят, Дня Святого Валентина, 8 березня... Тепер ви зможете зробити кожне свято, кожну подію яскравою та веселою. Зробіть життя вашої дитини радісним і захопливим.

Як зробити ліхтар з гарбуза для Хелловіну

Наближається свято Хелловін, яке з кожним роком набуває все більшої популярності у нас. Головний символ химерного свята – гарбузовий ліхтар (його ще називають ліхтарем Джека).

Красиві віршовані привітання з Днем Вчителя


Уся шкільна наша родина щиро вас вітає.
Щастя, здоров'я й успіхів вам бажає,
Дай вам, Боже, ще довго молодіти,
Та й не одну осінь ще з нами зустріти.

Простий і оригінальний подарунок на День Вчителя

Зовсім скоро День Вчителя – свято тих, хто терпляче вкладає знання в голови дітей. В цей день учні хочуть здивувати свого улюбленого педагога, і тому прагнуть піднести щось по-справжньому незвичайне, щоб це свято запам'яталося надовго. Сьогодні ми хочемо запропонувати вам кілька простих, але в той же час оригінальних подарунків, які можна піднести в якості презенту на День Вчителя.

Солодкий букет для вчителя

Наближається День вчителя, свято, коли хочеться привітати любих педагогів, подякувати за їхню працю, терпіння та піклування. Який же подарунок приготувати? Запропонуйте дітям спільно зробити букет із цукерок для улюбленого вчителя. Цей подарунок приємно здивує, адже буде доволі оригінальним, смачним, а найголовніше – зробленим своїми руками, а отже в нього вкладена часточка душі того, хто його виготовляє.

Сценарій Свята до Дня Вчителя

Ведуча: Прекрасний день осінній наступив,
Він стелиться до ніг багряним листопадом,
Це - день усіх Учителів,
І гріє душу урочисте свято!

Найромантичніші тематики для вашого весілля

Тематичні весілля набрали величезної популярності останнім часом, і весільним організаторам все частіше доводиться ламати голову над тим, як втілити всі ідеї майбутніх молодят в реальність. Але в сьогоднішній статті мова піде не просто про весільні торжества в гангстерському або будь-якому іншому стилі, а про більш серйозні ідеї, які зроблять ваше весілля незабутнім і для вас, і для ваших гостей.

5 правил ідеальної весільної фотосесії

Весільні фотографії – це та річ, яку ви будете переглядати безліч разів, показувати рідним і близьким, згадуючи найщасливіший день у своєму житті. Щоб після весілля залишилися тільки найкрасивіші і найяскравіші моменти цього дня, до весільної фотосесії варто поставитися з усією серйозністю. І в цьому вам допоможуть 5 простих правил.

10 речей, які ви повинні встигнути зробити між заручинами і весіллям

Хлопець вашої мрії вам освідчився? Ви напевно неймовірно щасливі з цього приводу. Але чи розумієте ви, наскільки зміниться ваше життя після весілля? Шлюб – це дійсно дуже серйозний і важливий крок у житті кожного з вас, після заміжжя ваше життя вже не буде колишнім. Воно буде іншим, але не менш романтичним і захоплюючим! І саме тому ви повинні встигнути зробити все, що не зробите після весілля, а паралельно ще й встигнути підготуватися до найважливішого дня у своєму житті. Про всі ці важливі справи і піде мова в сьогоднішній статті.

Цікаві ідеї для незабутнього корпоративу

Не секрет, що від того, яка атмосфера панує в колективі, залежить успіх підприємства в цілому. А що може краще зблизити працівників, ніж чудовий веселий корпоратив, який допоможе згуртувати колектив і встановити дружню атмосферу на робочому місці? Сьогодні ми хочемо поділитися з вами чудовими ідеями того, як можна організувати незабутній корпоратив в офісі.

Ідеї саморобних дитячих подарунків на День Вчителя

Уже пройшло 1 вересня, і розпочався навчальний рік. Проте зовсім не за горами ще одне дуже важливе для всіх викладачів свято – День Вчителя. У кожної дитини є свій улюблений учитель, для якого він хотів би приготувати особливий подарунок. Забудьте про квіти і цукерки, які всім давно приїлися, а вірніше – доповніть їх милим подарунком, зробленим руками вашого школяра. Ми пропонуємо вам кілька ідей подарунків, які прості у виконанні і, незважаючи на це, оригінальні і не залишать байдужим жодного викладача.

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас