Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Навчання

Діти дуже допитливі. Для дітей і їхніх батьків ми підготували безліч розвиваючих ігор, задачок, технік для розвитку дитячої творчості, розвитку мовлення, логічного мислення.
Легко і весело ви зможете навчити дитину читати і писати. Цікаво розповісти дітям про навколишній світ. Тепер жодне дитяче запитання вас не поставить в глухий кут.

Дитяча казка: Казкова подушка

У магазині на полиці жили-були подушки. Одні великі, інші зовсім маленькі, одні білі, інші з малюнками. Одні м’якіші, інші більш пружні. Подушки були різними, але кожна по-своєму гарна. Коли якусь подушку купували, на її місце приносили нову, і вони разом чекали на своїх покупців. Однак жила серед подушок одна така, яку довго ніхто не купував.

Дитяча казка: Павучок та равлик

Якось біля озера павучок побачив равлика та вирішив з ним познайомитись.

- Привіт, равлику, - сказав павучок. – Куди йдеш?

- Просто так, гуляю лісом, - відповів равлик.

- А можна й я з тобою просто так погуляю лісом? - запитав павучок.

- Ну, погуляй. Тільки ми, равлики, пересуваємося повільно. А я за характером не дуже балакучий. Боюся, тобі зі мною буде нецікаво.

Дитяча казка: Жаб’яча школа

Жила на озері жаба. Якось вона знайшла на березі газету, стрибнула на неї та сидить. Повз пролітала ворона. Вона побачила жабу, що сидить на газеті, та запитала в неї:

Огляд підручника і розв’язника з алгебри для 9 класу Кравчук

Дев'ятий клас – це один з найскладніших періодів у житті школярів. У дев'ятому класі багато хто зі старшокласників серйозно замислюється про вступ до коледжів. Це означає, що підлітки живуть в ритмі нескінченних факультативів, занять з репетиторами та в очікуванні здачі тестів. Постійний стрес – це далеко не найкращий напарник для підлітків. Саме тому в дев'ятому класі варто приділити особливу увагу якості підручників, за якими займаються випускники.

Дитяча казка: Подорож до країни Піддиванії

Жив-був хлопчик Миколка. У Миколки було багато іграшок, якими він залюбки грався, а ось збирати на місце не любив. Мама просила Миколку щоразу після гри складати іграшки в коробку. Та хлопчик не розумів: навіщо складати іграшки, якщо згодом він знову буде ними гратися.

Подарунки на День Вчителя, які викладачі дійсно будуть раді отримати (частина 1)

Щороку школярі та їхні батьки сильно переймаються питанням, що б такого подарувати улюбленим вчителям. При цьому хочеться, щоб подарунок сподобався, був корисним, приємним і оціненим по достоїнству (і ще б добре, щоб вписався в виділений бюджет). Проте, думки батьків і вчителів з приводу подарунків на День Вчителя не завжди збігаються, і те, що ви оберете, може бути абсолютно непотрібним викладачеві.

Дитяча казка: Як бегемотик слонів рахував

Бегемотик Боня, що жив у зоопарку, цього вечора ніяк не міг заснути. Він довго крутився на своєму місці, закривав та відкривав очі, та сон не приходив до нього. Аж ось Боня згадав: кажуть, щоб скоріше заснути, треба порахувати слоненят.

Дитяча казка: Чому у слона довгий ніс та великі вуха?

Маленька мавпочка взяла погану звичку насміхатися над слоником через його довгий ніс та величезні вуха.

Дитяча казка: Їжачкові оченята

Жив-був їжачок Льока, який весь час щось плутав. Наприклад, біжить Льока повз мишки, а йому здається, що то не мишка, а камінчик. Ось їжачок не вітається з нею, а мишка ображається і вважає Льоку нечемним. Буває й навпаки: побачить їжачок пеньок та подумає, що то малий кабанчик присів відпочити. Каже: «Привіт, кабанчику». Пеньок, звичайно, мовчить у відповідь, а ось горобець, що це побачив, сміється з Льоки так, що ледь з гілки не падає.

Дитяча казка: Олівцеве військо

На Альошиному столі в коробці жили-були кольорові олівці. Альоша щодня залюбки малював олівцями, поки їхні носики зовсім не потупилися. Хлопчик полінувався підточити свої олівці, і тепер вони залишилися без улюбленої справи.

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас