Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Навчання

Діти дуже допитливі. Для дітей і їхніх батьків ми підготували безліч розвиваючих ігор, задачок, технік для розвитку дитячої творчості, розвитку мовлення, логічного мислення.
Легко і весело ви зможете навчити дитину читати і писати. Цікаво розповісти дітям про навколишній світ. Тепер жодне дитяче запитання вас не поставить в глухий кут.

Дитяча казка: Солодкий будинок

Якось маленька миша прокралася в кондитерський магазин. Вона прогризла дірку в коробці з солодощами і витягла звідти печиво, соломку та пряники.

Шкільна форма – за чи проти?

Немає чітких даних про те, коли з'явилася концепція шкільної форми, та до сих пір, через сторіччя, вона залишається актуальною. При цьому думки з приводу носіння форми школярами неоднозначні: одні батьки схвалюють такий підхід, як той шо сприяє навчанню, інші ж виступають за індивідуальність кожної дитини. А що ви думаєте з цього приводу? Наш огляд переваг і недоліків шкільної форми допоможе поглянути на це питання трохи ширше.

Тримаємо баланс: чи потрібно дитині навчатися влітку

Літні канікули – на них чекають із нетерпінням усі діти. І тут немає винятків! Ні тобі уроків, ні домашніх завдань, ні нотацій… Знай собі ласуй смачними фруктами та морозивом, переглядай улюблені серіали чи YouTube-канали, та відпочивай. Літо справді ніби створене для відпочинку, але чи означає це, що ми маємо на 100% забути про навчання та саморозвиток?

Дитяча казка: Таємниця білої скелі

Десь посеред синього моря стоїть велика біла скеля. Кажуть, якщо плисти повз тієї скелі на кораблі або човні, й задумати бажання, то воно здійсниться. Адже у білої скелі є таємниця, про яку я вам сьогодні по секрету розповім.

Дитяча казка: Магічна валіза

Жив-був на світі старий чарівник, і була у нього магічна валіза. Вона була наповнена чудесами та вміла виконувати бажання. Кажуть, що старий чарівник отримав магічну валізу у спадок від свого батька-чарівника, а той – від своїх батька, діда та прадіда. Варто було чарівнику відкрити магічну валізу та прошепотіти у неї бажання, як воно здійснювалося.

Дитяча казка: Павукова родина

В одному будинку жив-був маленький павучок. Хоча йому подобалися і дім, і родина, у якої він жив, але він почувався самотнім та нещасливим.

Дитяча казка: Велетенський дощ

Десь далеко на краю світу є казкова країна Велетенія. Там живуть звичайні люди, тільки дуже високі, височезні. Справжні велетні. Навіть діти у велетнів – теж велетні. Наприклад, хлопчик-велетень, якому всього 4 роки, зростом аж до самих хмар.

Навчаємося протягом життя: літо – не привід зупинятися

Літні канікули – найочікуваніша пора школярів, адже можна відпочити та геть забути про навчання. Минулий навчальний рік в умовах карантину психологічно виснажив дітей та їхніх батьків. Чи не вплине тримісячна перерва на знання та майбутню успішність дитини?

Дитяча казка: Принц Перший

Жив-був в королівстві маленький Принц. Поважним гостям, які приїжджали до їхнього королівства, хлопчика представляли як Принц Перший. Таким був його королівський титул.

«ВЕСЕЛІ та РОЗУМНІ» – той самий дитячий садочок у Львові, який ви шукали

Вибір дитячого садку для дитини – це завжди непросто. У цьому дошкільному закладі малюк має не тільки вчитися, а й всебічно розвиватися, і при цьому весело проводити час, адже дитинством потрібно насолоджуватися! Саме такі можливості подарує дитині дитячий садок у Львові «ВЕСЕЛІ та РОЗУМНІ».

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас