Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Циркове шоу в маркет молл «Даринок»

Циркове шоу в маркет молл «Даринок»

Погана погода не перешкода гарному настрою! Маркет молл «Даринок» підготував для вас яскраву програму розваг на 5 і 6 листопада. Як діти так і дорослі зможуть провести час весело і з посмішкою. Адже як можна встояти перед чарівністю артистів цирку?!



5 листопада в маркет молл на вас чекають видовищні виступи фокусників і номери за участю найрізноманітніших тварин: кролика, шиншили, кішки, морської свинки, пітона і навіть щура. В продовження циркової програми 6 листопада для гостей виступлять: гімнасти з обручами, дресирувальник кішок, а також веселий клоун. Справжня магія і чарівництво пануватимуть на сцені! А на завершення для дітей відбудеться казкове театралізоване дійство, де жодна дитина не зможе всидіти на місці. А головне: всі розваги будуть абсолютно безкоштовними для відвідувачів маркет молл «Даринок»!

Розклад

5 листопада

12:00-17:00 - «Вихованці цирку»

13:30-14:30 - «Магічний дует Мері і Магіка» і фокуси з тваринами

15:30-16:30 - танець з пітоном «Ритми Сходу» і фокуси з тваринами

6 листопада

13:30-14:30 - «Цирковий мікс»

15:30-16:30 - казкове театралізоване дійство

Довідка:

Маркет молл «Даринок» - це великий торговий об'єкт, який є симбіозом великого шопінг-молу і ринку. На площі в 68 тис. кв. м. розташовано декілька торгових залів, де працює понад 3 тис. магазинів і торгових місць. Завдяки такій кількості орендарів на «Даринку» представлено дуже широкий вибір товарів і послуг, який не може запропонувати жоден ТРЦ Києва. Крім того, маркет молл вибрав для себе унікальний формат роботи «retail+entertainment». Він дбає не тільки про комфортний шопінг для гостей, але і створює особливу атмосферу для відпочинку всією сім'єю і кожні вихідні готує програму безкоштовних розваг.

Всю найсвіжішу інформацію про маркет молл «Даринок» ви можете знайти на офіційному сайті www.darynok.com.ua в рубриці «Новини», а також на офіційних сторінках в соціальних мережах: facebook та vk.

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас