Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Школа мімів в маркет-молл «Даринок»

Школа мімів в маркет-молл «Даринок»

Мало хто замислюється, але практично будь-яку емоцію можна виразити не тільки словами, але також жестами тіла, мімікою обличчя і поглядом. Прекрасним умінням спілкуватися без слів майстерно володіють міми. Цей дивовижний жанр «наслідувати» з'явився ще в Стародавній Греції, але до сих пір приковує увагу публіки.



Міми чарівні, випромінюють радість і завжди бажані гості на будь-якому святі. Ось і маркет молл «Даринок» вирішив влаштувати для своїх відвідувачів справжнє свято на вихідні, і запросив найсимпатичніших і усміхнених мімів Києва. 12 і 13 листопада в маркет моллі буде безліч захоплюючих розваг з мімами. Артисти покажуть смішні сценки, навчать гостей акторському ремеслу, потішать дітей веселими іграми і, безумовно, всім подарують гарний настрій.

Всі активності проходитимуть на третьому поверсі сектора «Малеча». Тому батьки встигнуть все: і відпочити, і придбати все найнеобхідніше до зими.

Приходьте за новими враженнями в маркет молл «Даринок»!

Довідка:


Маркет молл «Даринок» - це великий торговий об'єкт, який є симбіозом великого шопінг-молу і ринку. На площі в 68 тис. кв. м. розташовано декілька торгових залів, де працює понад 3 тис. магазинів і торгових місць. Завдяки такій кількості орендарів на «Даринку» представлено дуже широкий вибір товарів і послуг, який не може запропонувати жоден ТРЦ Києва. Крім того, маркет молл вибрав для себе унікальний формат роботи «retail+entertainment». Він дбає не тільки про комфортний шопінг для гостей, але і створює особливу атмосферу для відпочинку всією сім'єю і кожні вихідні готує програму безкоштовних розваг.

Всю найсвіжішу інформацію про маркет молл «Даринок» ви можете знайти на офіційному сайті www.darynok.com.ua в рубриці «Новини», а також на офіційних сторінках в соціальних мережах: facebook та vk.

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас