Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Майстер-клас «Пряниковий будиночок» для дітей в ресторані Slivki Общества

Майстер-клас «Пряниковий будиночок» для дітей в ресторані Slivki Общества

У неділю, 18 грудня, в ресторані Slivki Общества ми разом з маленькими гостями замісимо, спечемо, побудуємо і розфарбуємо пряниковий будиночок.

Пряниковий будиночок – це головна солодка прикраса різдвяного і новорічного столу. Навіть кожен дорослий думав про те, щоб приготувати це імбирне чудо, але не насмілювався, боячись, що це складно. А ось і ні! Зробити пряниковий будиночок не так складно, як може здатися, тому ми разом з дітьми зробимо подарунок собі і дорослим.

Всі учасники майстер-класу зможуть освоїти спеціальне секретне тісто, яке під чуйним керівництвом кондитера перетвориться на імбирні пряники, а потім в пряниковий будиночок, в якому буде жити і Святий Миколай, і Дід Мороз, і навіть Санта.

На майстер-класі можна буде відчути себе не тільки юним кондитером, а й архітектором, адже зі спечених імбирних пряників потрібно буде звести будинок. І бажано такий, щоб він не нагадував Пізанську Вежу!

У майстер-класах можуть приймати участь діти від 5 років. Для кулінарного проведення часу в Slivki Общества є все найнеобхідніше: свіжі і натуральні продукти, безпечне обладнання та посуд, дитяча поварська уніформа.

18 грудня, 12:00
Slivki Общества
вул. Звіринецька, 47
Вартість: 250 грн
0673500222

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас