Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

«Дорога до серця» – до кінця зими клієнти WOG врятують сотні дітей

«Дорога до серця» – до кінця зими клієнти WOG врятують сотні дітей

Компанія «ВОГ РІТЕЙЛ» оголошує про початок тринадцятої благодійної акції «Дорога до серця». Її мета – зібрати кошти на придбання медичного обладнання. Цього разу мова йде про суму – 1 млн 120 тис. 776 грн. Кожен охочий може долучитися до збору коштів і врятувати життя дітям. Для цього потрібно купити на АЗК WOG або у WOG CAFÉ благодійне «сердечко»-наліпку вартістю 3 грн за штуку.

Зібрані кошти будуть направлені тим лікарням, які для багатьох батьків є єдиною надією, так як на сотні кілометрів навколо більше ніде отримати необхідну медичну допомогу, а саме лікарням в Ковелі, Ратному, Дніпрі, і звичайно, Києві.

Так, Ковельський пологовий будинок, що приймає близько 1500 пологів на рік, має потребу в інкубаторі для новонароджених. Наявність такого інкубатора допоможе захистити недоношених дітей і знизить рівень смертності немовлят. Ціна питання придбання інкубатора – 353 600 грн.

Акушерсько-гінекологічному відділенню Ратнівської ЦРЛ дуже необхідне додаткове обладнання для швидкої допомоги новонародженим – апарат «Неопуфф» для неінвазивної вентиляції легень та сучасні фотолампи. Неінвазивна вентиляція легень новонароджених не тільки рятує життя малюкам, але також впливає на подальший розвиток і рівень здоров'я дитини. Вартість такого апарату – 142 031 грн. Фотолампи застосовуються для фототерапії, яка позбавляє від необхідності робити новонародженим пацієнтам переливання крові. Це обладнання здатне працювати цілодобово і не зашкодить малюкам з жовтяницею новонароджених. Вартість двох фотоламп – 219 010 грн.

У відділення дитячої кардіохірургії, анестезіології та інтенсивної терапії Дніпровського обласного клінічного центру кардіології та кардіохірургії необхідні шприцеві дозатори (загальною вартістю – 127 562 грн), які автоматично вводять ліки по міліграмам в організм дитини, чого не може зробити людина. А також пульсоксиметр (ціна – 67 158 грн). Він стежить за показниками дитини і в разі небезпеки подає сигнал. Відзначимо, потреба в роботі центру складає близько 600 операцій на рік, 8-10 операцій на 1000 новонароджених. Це пацієнти не тільки Дніпровської, але і Запорізької, Донецької областей.

І частина зібраних під час акції коштів - 211 415 грн - піде на ремонт роликових насосів для апарату штучного кровообігу в Центр дитячої кардіології в Києві, де роблять найскладніші операції на серці в країні.

Зазначимо, акцію «Дорога до серця» проводить компанія «ВОГ РІТЕЙЛ» 13-й раз поспіль спільно з Українською Біржею Благодійності і Благодійної фундацією «Відкриті серця України», надаючи допомогу дітям із захворюваннями серця. За 11 років соціального проекту на лікування маленьких пацієнтів було перераховано понад 6 млн грн. Завдяки чуйності і небайдужості клієнтів WOG, які придбали благодійні «сердечка», влітку цього року було зібрано 1 337 136 грн. Але тисячі дітей ще потребують нашої з вами допомоги.

Віталій Ткаченко, директор з маркетингу «ВОГ РІТЕЙЛ»: «Дорога до серця – шанс на нове здорове життя, це чуйність і небайдужість наших клієнтів до чужої біди. Кожен подальший проект ми ставимо за мету – зібрати ще більше грошей на потреби лікарень, і щоразу нам це вдається завдяки колосальній підтримці наших клієнтів. За кожну витрачену гривню ми звітуємо в кінці акцій, тому люди нам довіряють. І надалі компанія WOG залишатиметься надійною платформою для допомоги конкретним лікарням, а значить, і їх маленьким пацієнтам. Ми сподіваємося на підтримку наших клієнтів і будемо продовжувати проводити акцію «Дорога до серця» два рази на рік допоки це буде необхідно нашим громадянам».

Ірина Гуцал, директор Української Біржі Благодійності: «Переддень Різдва і Нового року – час чудес. Час дарувати і отримувати подарунки, вітати рідних і близьких, допомагати незнайомим людям. Кожен з нас може стати частинкою новорічного дива. Це дуже просто. Все що потрібно – купити благодійне сердечко на АЗК WOG і підтримати проект «Дорога до серця» на ubb.org.ua Українській Біржі Благодійності. Разом ми купимо медичне обладнання і допоможемо сотням маленьким передчасно народженим дітям і дітям з патологіями серця».

Ніна Гаєвська, менеджер проектів БФ «Відкриті серця України»: «Я вважаю, дуже важливо, що цей проект розширив свою географію. Тепер допомогу отримають ті медичні установи, які часом є останньою надією. Так як не завжди є час і можливість доставити пацієнта до обласного центру. Мені здається, це вкрай важливо, щоб якісне медичне обслуговування було в будь-якому місті не залежно від його величини і віддаленості від столиці».

Довідка

ТОВ «ВОГ РІТЕЙЛ» керує мережею автозаправних комплексів під брендом WOG, яка налічує близько 500 об'єктів по всіх областях України. Мережа автозаправних комплексів WOG – це найбільша українська монобрендова мережа АЗК на вітчизняному ринку нафтопродуктів. Усі нафтопродукти в мережі WOG – виключно імпортного виробництва і відповідають стандарту Євро-5. Поставки здійснюються з найсучасніших нафтопереробних заводів Румунії, Ізраїлю, Греції, Литви, Польщі, Білорусі та інших країн. Компанія активно розвиває супутні сервіси та послуги, зокрема, мережу WOG CAFE та WOG MARKET.

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас