Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Благодійна акція «Збери і подаруй»

Благодійна акція «Збери і подаруй»

У цьому році 19 грудня для маленьких мешканців дитячого реабілітаційного центру «Місто щасливих дітей» запам'яталося особливо яскраво. Адже в цей день для них привезли стільки необхідних і корисних речей! Колектив дитячого клубу Champion Kids протягом місяця збирав речі, канцтовари, предмети особистої гігієни, іграшки та, звичайно, солодощі в рамках акції «Збери і подаруй». А вже в день святого Миколая багато-багато пакетів з подарунками були вручені дітям центру.

Нам вдалося зібрати дуже багато речей – навіть більше, ніж очікувалося. Ми дуже вдячні всім, хто приєднався до акції і залишився небайдужим до потреб дітей з «Міста щасливих дітей». Повірте, їм це було дуже важливо і потрібно. Ці хвилини очікування і вручення подарунків, палаючі очі і посмішка малюків коштують дуже дорого. Ще раз спасибі кожному з вас за участь і допомогу в організації. Без вас це свято для дітвори не відбувся б.

Хочеться відзначити, що дана акція – це тільки початок благодійного проекту "Спортивне майбутнє щасливих дітей". Наступним етапом стануть майстер-класи, виїзні заходи та зустріч з дітьми з центру в нашому клубі Champion Kids.

Давайте разом творити добрі справи! І нехай цей світ стане добрішим і кращим!

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас