Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Відтепер пити природну «Моршинську» – весело!

Відтепер пити природну «Моршинську» – весело!

«Моршинська» заявляє про план довготривалої співпраці зі студією Disney

Початок 2017 року ознаменувався важливою новиною для ринку мінеральних вод України. Компанія «ІДС», лідер українського ринку бутильованих вод, презентувала своїм споживачам незвичайну новинку – «Моршинську» в унікальних пляшках-іграшках у формі героїв всесвітньо відомої студії Disney. Відтепер пити природну мінеральну воду не лише корисно, а й весело. Маленькі споживачі не оминуть своєю увагою улюблених фантастичних героїв і казкових друзів та із задоволенням питимуть природну воду, гратимуться й збиратимуть свою власну «Моршинську» колекцію.

Моршинська «Крижане серце» Обличчями перших «Моршинських» пляшечок, об’ємом 0,33л, стали улюблені герої одразу двох всесвітньо відомих творів – мультфільму «Крижане серце» та епічної саги «Зоряні війни». До колекції «Крижаного серця» увійшли головні персонажі мультику: сестри Ельза та Анна, їхній сміливий товариш Крістоф і кумедний сніговик Олаф. Серію «Зоряних війн» представили Дарт Вейдер, Штурмовик, Чубакка та Сі-ТриПіО.

Важливо зазначити, що співпраця із Disney – довготривала. Протягом року на полицях з’являтимуться нові герої диснеївських казок. Тож кожна дитина зможе зібрати свою власну колекцію улюблених персонажів, щоб гратися, обмінюватися із друзями і головне – пити природну воду протягом усього року.

Генеральний директор компанії «ІДС» Марко Ткачук пояснює:

«Моршинська» – бренд-лідер українського ринку, який, у першу чергу, ставить на меті розвиток категорії бутильованої води та культури здорового пиття українців. «Пий та грайся!» – заклик, що ліг в основу нової концепції від «Моршинської», націлений на виховання здорових звичок пити природну воду змалечку, через захоплюючу гру. Дотримання правильного питного режиму є дуже важливим для дитячого здоров’я, адже якісна природна вода впливає на розвиток дитини, допомагає правильно функціонувати дитячому організму. Тому «Моршинська» у пляшках-іграшках – чудовий спосіб виховання корисних звичок у дітей. Адже пиття води стає цікавою та захоплюючою грою і вдома, і в школі, і на спортивних заняттях».

Кожна серія «Моршинської» із персонажами відомих мультфільмів є лімітованою. Тож прихильникам «Крижаного серця» та «Зоряних війн» варто поквапитись, аби встигнути придбати свою щасливу пляшечку.

Пий, грайся та збирай свою власну колекцію улюблених героїв разом з «Моршинською»!

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас