Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Феєричний виступ MamaRika на Даринку!

Феєричний виступ MamaRika на Даринку!

18-19 лютого маркет молл Даринок святкує Big Birthday Party. Гостей очікують виступ запальної MamaRika, розіграш 100 стильних гаджетів, спеціальні подарунки, сюрпризи та розпродажі до 70%.

Крім знижок, гості Даринку зможуть насолодитися виступом дитячих колективів, кавер-груп, модними сетами від DJ. Хедлайнером концерту стане MamaRika (колишня Еріка), яка 18 лютого о 16-00 порадує своїх фанатів новими хітами та живим звуком.

Традиційно наймолодших відвідувачів маркет молу протягом двох днів очікує насичена розважальна програма: парад ростових ляльок, безкоштовний аквагрим, захоплюючі виступи фокусників, веселі шаржі, розваги з мімами і алея кривих дзеркал.

Кульмінацією святкової програми стане розіграш 100 модних гаджетів: смартфонів, планшетів, селф-палиць, камер GoPro, фітнес-браслетів. Шанс виграти подарунок є у кожного, хто 18 або 19 лютого відвідає маркет мол, отримає лотерейний квиток у промоутерів на вході, заповнить його і залишить на інформаційній стійці або у промоутерів. Розіграші призів відбуватимуться о 15:00 та 17:00.

Найкраща українська музика, море драйву та позитиву, неймовірна атмосфера чекають на вас на території маркет молу Даринок. Приходьте і відсвяткуйте Big Birthday Party разом з нами.

Дата: 18-19 лютого 2017 року

Час: з 12:00 до 18:00

Вартість: безкоштовно

Місце проведення: маркет мол «Даринок», Київ, вул. Біломорська, 1

(044) -461-88-13

www.darynok.ua

Довідка:

Маркет мол «Даринок» - це торговий об'єкт, який є симбіозом шопінг-молу і ринку. На площі в 68 тис. кв. м розташовано кілька торгових залів, де працює понад 3,5 тис. магазинів. Завдяки такій кількості орендарів на «Даринку» представлено широкий вибір товарів і послуг, який не може запропонувати жоден інший ТРЦ Києва. Крім того, маркет мол вибрав для себе унікальний формат роботи «retail+entertainment». «Даринок» піклується не тільки про комфортний шопінг для гостей, але і створює особливу атмосферу для відпочинку всією сім'єю, кожні вихідні готує різноманітну програму безкоштовних розваг.

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас