Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Який зі столичних бізнес-центрів найраніший – опитування

Який зі столичних бізнес-центрів найраніший – опитування

Гроші ніколи не сплять, а ось офісні співробітники все ж відпочивають. Втім, недовго – столичні бізнес-центри оживають практично на світанку. Де живуть самі ранні пташки Києва, з'ясовував виробник поживних сніданків AXA.

«Зазвичай я витрачаю на сніданок не більше 15 хвилин, а то й пропускаю його зовсім. І, звичайно, був би радий поїсти вранці за 5 хвилин, щоб раніше вийти на роботу. Тільки чи можливо це? Якщо ви запропонуєте мені гідний варіант, я буду в захваті», - саме такий коментар – найпоширеніший серед любителів почати свій робочий день раніше.

Опитування «ранніх пташок» охопило 10 бізнес-центрів і видавництв, розташованих в центральних районах Києва. Самим раннім виявився БЦ «Парус». До 9 ранку тут на роботу вийшов 301 співробітник. При цьому, перші 8 з'явилися ще в проміжку між 7:30 і 7:45 ранку.

Незначно відстає від лідера БЦ 101 Tower. Тут дістатися на роботу раніше встигли 202 співробітника, з яких перші три були біля дверей офісу близько о пів на восьму.

Закриває трійку лідерів – БЦ «Поділ Плаза», в якому 176 працівників добираються до робочого місця до 9 ранку.

В цілому ж рейтинг виглядає наступним чином:

БЦ «Парус» - 301
БЦ 101 Tower - 202
БЦ «Поділ Плаза» - 176
БЦ Horizon Park - 123
БЦ «Ренесанс» - 111
БЦ Capital hall - 78
Видавництво Burda - 20
Видавництво UMH - 19
Видавництво Edipresse - 10
Видавництво Hearst Shkulev Ukraine - 9

Більшість опитаних (97 респондентів) відзначили, що приходять на роботу раніше досить часто. При цьому причина такого зайвого завзяття цілком передбачувана – бажання встигнути якомога більше справ протягом дня. Правда, для деяких такий ранній старт доповнюється приємним бонусом – вільним паркувальним місцем, яке чим пізніше, тим складніше зайняти.

Зрозуміло, такий інтенсивний графік пов'язаний з порушенням харчування – велика частина респондентів (65 осіб) зізналися, що снідають далеко не кожен день. А якщо і роблять це, то намагаються витрачати на ранковий прийом їжі не більше 10-15 хвилин.

В результаті така стратегія негативно позначається на організмі – адже енергії не вистачає, а перекушування на роботі далеко не завжди претендують на здорове харчування. Саме тому краще не відмовлятися від сніданку, а підійти до цього питання і підібрати собі швидкий, здоровий і поживний сніданок.

Наприклад, заощадити час і отримати заряд енергії на день допомагають каші лінійки АХА FAMILY MORNING. Їх секрет – збалансоване поєднання вуглеводів, жирів і білків, яке дозволяє захистити організм від передчасної втоми і перевтоми на роботі. І, звичайно, головна перевага для ділової людини – їх приготування займає не більше 5 хвилин.

«Спасибі за відмінну ідею! Я обов'язково спробую приготувати вівсянку вже завтра вранці і, сподіваюся, зможу придбати корисну і здорову звичку починати свій день зі сніданку»- поділився враженнями один з учасників опитування.

Опитування проводилося 20.03 – 31.03 з 7:30 до 8:55 і охопило 220 осіб.

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас