Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

На «Даринку» пройде 9-ий Фестиваль дитячих талантів

На «Даринку» пройде 9-ий Фестиваль дитячих талантів

В кінці травня в Києві пройде Фестиваль дитячих талантів, в якому візьмуть участь понад 1700 обдарованих дітей.

20, 21, 27 і 28 травня на сцені маркет молу «Даринок» юні артисти покажуть запальні танцювальні постановки, вокальні номери та яскраві виступи з елементами акробатики. Загальна площа фестивалю становить 500м², де виступлять 60 колективів і сотні сольних артистів.

У програмі фестивалю велике розмаїття пісенних і танцювальних номерів. Глядачі зможуть послухати блюз, джаз, кантрі, рок і народні пісні. А також подивитися балетні та циркові номери, запальну сальсу, рок-н-рол і диско від юних учасників.

«Фестиваль дитячих талантів ми проводимо вже в дев'ятий раз, - розповідає представник маркет молу «Даринок»Тетяна Дацюк. - З кожним роком ця подія стає все масштабнішою. Цього разу до нас приїде рекордна кількість учасників – понад 1700 дітей з усієї України покажуть свої таланти і порадують глядачів. Ми не обмежуємо малюків в жанрах, тому концерти обіцяють бути дуже яскравими і різноманітними».

Учасниками Фестивалю дитячих талантів стануть юні артисти віком від 5 до 15 років. На всіх дітей чекають приємні сюрпризи і подарунки – солодощі та розвиваючі ігри.

Гості фестивалю зможуть насолодитися чудовими вокальними номерами, потанцювати під запальні ритми і отримати море позитивних емоцій. Крім того, відвідувачів концерту розважатимуть фокусники, міми, циркачі і художники з аквагриму. Найактивніші зможуть взяти участь в танцювальних воркшопах і конкурсах.

Дата: 20,21, 27, 28 травня,

Час: час проведення: 12-00 до 14-00 – учасники віком від 5 до 10 років;

з 14-30 до 17-00 – учасники віком від 10 до 15 років.

Вхід безкоштовний.

Адреса: вул. Біломорська, 1, маркет молл «Даринок»;

Довідка:

Маркет мол «Даринок» - це найбільший в Києві ринок площею в 68 тис. кв. м. Тут розташовано понад 3 тис. магазинів і торгових місць, де наданий величезний вибір товарів і послуг, який не може запропонувати жоден ТРЦ Києва. Крім того, маркет мол вибрав для себе унікальний формат роботи «retail+entertainment». Він дбає не тільки про комфортний шопінг для гостей, але і створює особливу атмосферу для відпочинку всією сім'єю. Кожні вихідні на гостей «Даринку» чекають безкоштовні розваги, майстер-класи та гастрономічні ярмарки.

Всю найсвіжішу інформацію про маркет мол «Даринок» ви можете знайти на офіційному сайті www.darynok.com.ua в рубриці «Новини», а також на офіційних сторінках в соціальних мережах: facebook та vk.

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас