Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

У Києві пройде перше спортивне свято NERF Прокачка

У Києві пройде перше спортивне свято NERF Прокачка

3 червня з 12:00 до 18:00 в ТРЦ Караван (Київ, вул. Лугова, 12) на всіх гостей чекає справжнє спортивне свято, на якому вони зможуть дізнатися про NERF все! NERF Прокачка – цілий день спортивних розваг і драйвових ігор зі всесвітньо відомими бластерами NERF. Подія відбудеться на території роллердрому (1 поверх), вхід вільний.

У цей день діти зможуть по-справжньому прокачати свої навички гри в нерфінг. Вони змагатимуться в швидкості і влучності, постараються перемогти справжніх зомбі, а також випробують бластери всіх лінійок в професійному тирі NERF.

Спочатку учасники зможуть продемонструвати свої можливості і таланти в індивідуальному заліку. Потім нерфери, що показали найкращий результат, об'єднаються в команди і будуть боротися за звання Справжніх Гуру Нерфінга. Для тих, хто покаже найвищий рівень прокачанності в нерфінгу, організатори приготували класні призи.

NERF від Hasbro – іграшкові бластери для активної гри вдома і на вулиці. NERF – саме та гра, якій під силу відвернути дитину від гаджетів. Діти бігають, разом з друзями придумують свої правила нерфінгу і захоплено грають на свіжому повітрі або в приміщенні. Крім того, NERF стимулює розвиток координації рухів, спритності і спостережливості, вчить концентрувати увагу.

Батьки цінують NERF за якість і функціональність. Бластери абсолютно безпечні, прості у використанні, легко перезаряджаються, дуже точно стріляють. Навіть при попаданні в обличчя дитина не зазнає неприємних відчуттів, так як легкі і м'які стріли для бластерів виконані з поролону. При цьому бластери NERF відрізняються дальністю пострілу до 27 метрів.

За кілька років існування на ринку NERF став бажаним подарунком для тисяч дітей по всьому світу. Пограти з бластерами або, як кажуть професіонали, «понерфити», сьогодні люблять як діти, так і дорослі.

Чекаємо на вас 3 червня з 12:00 до 18:00 на ролердромі ТРЦ Караван (Київ, вул. Лугова, 12, 1 поверх). Вхід вільний.

Подробиці на офіційному сайті NERF: http://nerfing.com.ua/

Про компанію Hasbro

Hasbro (NASDAQ: HAS) – глобальна компанія, що надає своїм споживачам незабутні враження від гри і спілкування з улюбленими брендами, такими як PLAY-DOH, MY LITTLE PONY, LITTLEST PET SHOP, MONOPOLY, NERF, TRANSFORMERS і преміальними партнерськими брендами. За допомогою іграшок, настільних ігор, телевізійних програм, повнометражних фільмів, комп'ютерних ігор та широкої палітри споживчих ліцензійних товарів Hasbro допомагає дітям і сім'ям по всьому світу отримувати задоволення від гри і спілкування з близькими людьми.

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас