Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Увага! Умови конкурсу «Що для тебе добро?» змінено! Конкурс подовжено!

Увага! Умови конкурсу «Що для тебе добро?» змінено! Конкурс подовжено!

Влітку стільки важливих справ і розваг! Можливо, у вас немає часу на малювання з дитиною? Зробіть фото з малечею на тему «Що для тебе добро?» та приймайте участь у конкурсі від Мама-Тато і видавництва мотиваційних книг IPIO (ipio-books.com)!

А ваша дитина розуміє такі прості поняття, як добро і зло, дружба і повага, любов і образа? Надсилайте фото малюнків своїх малюків або просто фото з дитиною на тему «Що для тебе добро?» і отримайте комплект дитячих книг «Притчі» від IPIO. Призами будуть винагороджені три найцікавіші роботи, які набрали найбільшу кількість голосів.

Конкурс триватиме до 15 серпня 2017 року. Переможці конкурсу будуть оголошені до 20 серпня 2017 року в новинах порталу Мама-Тато. У зв'язку з порушеннями та накрутками буде проведений фінальній перерахунок голосів після закінчення конкурсу.

«Притчі» - це книги, які містять короткі і яскраві розповіді для всієї родини. Кожна притча – це унікальне поєднання повчальної історії і захоплюючої казки, яке супроводжується барвистою і доброю ілюстрацією.

Це надзвичайно цікаві книги для спільного читання з дитиною, так як вони найкраще познайомлять з навколишнім світом і навчать головному в житті: відрізняти добро від зла, любити батьків, не боятися труднощів, піклуватися про ближнього і, головне, вірити в дива.

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас