Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Активні ігри та шоу мильних бульбашок: «День Нептуна» в маркет молі «Даринок»

Активні ігри та шоу мильних бульбашок: «День Нептуна» в маркет молі «Даринок»

8-9 липня відсвяткуй «День Нептуна» в маркет молі «Даринок». Бог морів підготував безліч сюрпризів і розваг для дітей.

Малюки і їхні батьки зможуть подивитися шоу гігантських мильних бульбашок і навіть спробувати поборотися з однією з них! У програмі також заплановані сімейна риболовля, ігри з піною і ворожіння на удачу! Веселити гостей будуть веселі аніматори, міми, фокусники і, звичайно, сам Нептун!

Традиційно з 12:00 до 17:00 в маркет молі Даринок на ваших дітей чекають і інші безкоштовні розваги: веселий шарж (зона WiFi), розважальний мікс з мімами (Цех # 7), магічний інтерактив і фокуси (Бульвар), інтерактивні розваги (3 поверх МАЛЕЧА) і аквагрим для дітей (3 поверх МАЛЕЧА).

Також протягом літа на території маркет молу «Даринок» працює один з найбільших столичних батутних парків для дітей Summer Park. Тут є більше 10 ігрових зон для малюків різного віку. У парку діти можуть повеселитися на різних атракціонах і батутах: «Банджо», «Скелелазка», Angry Birds, «Рибалочка», величезному батутному комплексі Summer Park і 6 спортивних батутах. Також тут є спеціальні зони, де можна зібрати конструктор, помалювати, пограти в настільний теніс і футбол.

Малюки до 4 років зможуть пострибати на міні-батуті, пограти кубиками і кінетичним піском.

Дата: 8-9 липня, 12: 00-17: 00;

Ціна: безкоштовний для відвідувачів свята «День Нептуна»;

Ціна відвідування батутного парку Summer Park: будні дні – 70 гривень, вихідні та святкові дні – 110 гривень. Вхід безкоштовний для іменинників, малюків до 3 років і дітей-інвалідів (необхідно пред'явити посвідчення або свідоцтво про народження). Час роботи парку: 10: 00-20: 00;

Адреса: вул. Біломорська, 1, маркет мол «Даринок».

Довідка:

Маркет мол «Даринок» - це найбільший в Києві ринок площею в 68 тис. кв. м. Тут розташовано понад 3,5 тис. магазинів і торгових місць, де наданий величезний вибір товарів і послуг, який не може запропонувати жоден ТРЦ Києва. Крім того, маркет мол обрав для себе унікальний формат роботи «retail+entertainment». Він дбає не тільки про комфортний шопінг для гостей, але і створює особливу атмосферу для відпочинку всією сім'єю. Кожні вихідні на гостей «Даринку» чекають безкоштовні розваги, майстер-класи та гастрономічні ярмарки.

Всю найсвіжішу інформацію про маркет мол «Даринок» ви можете знайти на офіційному сайті www.darynok.ua в рубриці «Новини», а також на офіційній сторінці Facebook.

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас