Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Шкільний ярмарок на Даринку – максимальна готовність до школи!

Шкільний ярмарок на Даринку – максимальна готовність до школи!

«Даринок» до школи готовий!

Щодня, починаючи з 5 серпня і до середини вересня, на третьому поверсі в секторі «Малеча» кожен відвідувач маркет молу зможе підібрати для своєї дитини все необхідне шкільне приладдя за прийнятними цінами.

Залишилося вже менше місяця до того моменту як для всіх діток почнеться новий навчальний рік. Для того, щоб він був максимально комфортним і успішним – потрібно заздалегідь ретельно підготуватися. І зробити це можна на наймасштабнішою шкільному ярмарку в Києві, який традиційно проводить для своїх відвідувачів маркет мол «Даринок».

На ярмарку буде представлено широкий асортимент шкільної форми для хлопчиків і дівчаток, зручного взуття, вишиванок, спортивного одягу і аксесуарів, всіляких канцелярських товарів, портфелів, рюкзаків, сумок, а також наборів для творчості від українських і зарубіжних виробників.

Крім широкого асортименту покупців приємно здивують ціни. Наприклад, комплект шкільної форми для дитини можна купити починаючи від 690 грн, а модний сучасний рюкзак – від 460 грн, мінімальний набір канцелярії обійдеться всього близько 180 грн. Таким чином, якісно підготувати дитину до школи можна зовсім недорого.

А поки батьки зайняті покупками, діти зможуть взяти участь в інтерактивних спортивних іграхі різних шоу-програмах. Також можна зробити фотографію на пам'ять про чудово проведений час в спеціально підготовлених фотозонах. Любителів науки, а також помайструвати щось своїми руками, очікують програми від «Веселої науки» і цікаві майстер-класи «Готуємося до школи». У суботу, 12 серпня, всі гості Даринку зможуть побачити дивовижне шоу з дресированими тваринами, а 19 серпня – шоу програму з райдужними гігантами.

Але і це ще не все. Як же обійтися без сюрпризів від маркет молу «Даринок»? Всіх, хто на шкільному ярмарку зробить покупку на будь-яку суму, очікує 50-відсоткова знижка на відвідування найяскравішого розважального літнього парку – Summer Park.

Батутне містечко, банджо, майданчик і будиночки для ігор, настільні ігри, різні ласощі – ваша дитина точно знайде, чим зайнятися в Summer Park. Відкрита територія парку створена для того щоб дарувати радість і дітям, і їхнім батькам. Веселитися можна цілий день!

Довідка:

Маркет мол «Даринок» - це торговий об'єкт, який є симбіозом шопінг-молу і ринку. На площі в 68 тис. кв. м розташовано кілька торгових залів, де працює понад 3 тис. магазинів. Завдяки такій кількості орендарів на «Даринку» представлено широкий вибір товарів і послуг, який не може запропонувати жоден інший ТРЦ Києва. Крім того, маркет мол вибрав для себе унікальний формат роботи «retail+entertainment». «Даринок» піклується не тільки про комфортний шопінг для гостей, але і створює особливу атмосферу для відпочинку всією сім'єю, кожні вихідні готує різноманітну програму безкоштовних розваг.

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас