Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Прес-реліз BABY Fashion 2017 осінь

Прес-реліз BABY Fashion 2017 осінь

Baby Fashion – опорна точка вашого бізнесу!

З 5 по 7 вересня 2017 року майданчик Міжнародного виставкового центру стане центром тяжіння для фахівців дитячої fashion-індустрії: тут відбудеться найбільш значуща подія українського ринку дитячої моди – Міжнародна виставка Baby Fashion.

Baby Fashion двічі на рік, напередодні зимового і літнього модного сезону, збирає всіх, для кого дитяча мода є бізнесом: виробників, імпортерів, дистриб'юторів, байерів – і створює всі умови для вигідної взаємодії.

Правильно кажуть, що виставка – рік годує.

Виставка – це ідеальне поєднання ділової і невимушеної дружньої атмосфери, яке сприяє конструктивному діалогу та налагодженню корисних контактів. За три дні роботи виставки, як правило, здійснюється продаж і налагоджується контрактів більше, ніж за кілька місяців роботи в звичайному режимі.

І додайте до цього ще корисний БОНУС – можливість отримати корисну інформацію для успішного розвитку бізнесу на семінарах і майстер-класах, які стали вже невід'ємною частиною виставки Baby Fashion.

Дотримуючись сучасних виставкових традицій, Baby Fashion працює в трифокусному форматі: Демонстрації – Комунікації – Шоу.

ДЕМОНСТРАЦІЇ

В осінній виставці Baby Fashion візьмуть участь близько 200 компаній з 8 країн: Великобританії, Італії, Китаю, Молдови, Польщі, Туреччини, Естонії та, звичайно, з України. Вони представлять сотні відомих світових брендів і українських торгових марок. Останнім часом ми відзначаємо значне зростання якості української продукції – це відноситься і до якості пошиття виробів, і до сучасного дизайну, і до вибору матеріалів на користь натуральних. А вартість при цьому значно нижча за аналогічні імпортні моделі.

В експозиції виставки буде представлено найширший асортимент одягу та взуття для дітей різного віку та різного призначення: верхній одяг, діловий, повсякденний і святковий одяг, трикотаж, панчішно-шкарпеткові вироби, головні убори, білизна, спортивний одяг, взуття, аксесуари, а також карнавальні костюми і багато іншого.

Крім того, експозиція виставки – це своєрідний зліпок ринку, відображення сучасних тенденцій і модних трендів. Відвідувачі знаходять тут найактуальніші новинки чергового fashion-сезону, нових партнерів, знайомляться з молодими дизайнерами і новачками галузі. І все це – не виходячи з одного павільйону!

КОМУНІКАЦІЇ

Останнім часом Baby Fashion все більше уваги приділяє організації бізнес-програми, орієнтуючись на побажання відвідувачів і учасників. В її рамках проходять семінари та конференції для власників і директорів магазинів, керівників відділів маркетингу і продажів, і для всіх тих, для кого дитячі товари – це бізнес.

Не стане винятком і майбутня виставка. В її рамках заплановано насичену дводенну програму.

5 вересня відбудеться Конференція для рітейлерів «Ефективне управління роздрібним магазином» за участю запрошених фахівців – провідних тренерів і впливових бізнесменів. У програмі конференції:

• Лідерство в менеджменті (Олена Буяневич, бізнес-тренер в банківській і виробничій сферах).

• Як створити сервісну культуру в компанії? (Ірина Дергачова. Більше десяти років досвіду в клієнтському сервісі).

• 10 міфів про продаж в інтернеті (Святослав Амелін, засновник успішних інтернет магазинів MebelOk.com, Zlato.ua, Forter.ua).

• Мотивація торгового персоналу як ринкова перевага (Віта Войнилович. Більше 15 років управлінського досвіду на позиції Директора, СЕО).

• Управління персоналом магазину (Геннадій Ткаченко – ТОП-спікер конференцій з роздрібної торгівлі).

6 вересня також відбудеться ряд семінарів, які сприяють підвищенню ефективності бізнесу і підвищенню його рентабельності в сучасних умовах:

• Продаючий контент для email-розсилок: особливості та принципи створення (Олена Степаненко, PR-менеджер і фахівець з просування компанії «YUDJES GROUP ®» в соціальних медіа).

• Інтернет-магазин дитячих товарів: як зробити його ефективним (Компанія Хорошоп – платформа для створення сучасних інтернет-магазинів).

• Як нішевим проектам конкурувати з великим рітейлом (Ганна Самусь, Project Manager компанії Netpeak, одному з найбільших агентств інтернет-маркетингу в Східній Європі).

Примітно, що ці заходи проходять безкоштовно для відвідувачів Baby Fashion, адже рідко де зустрінеш такий блискучий склад спікерів, готових ділитися своїми знаннями.

ШОУ

Один з найяскравіших і емоційніших заходів виставки – модні покази Fashion Show, в рамках якого юні моделі представлять на подіумі колекції українських та зарубіжних брендів, а також дизайнерські колекції.

Так, в цьому році на Fashion Show буде представлено 18 колекцій модного дитячого одягу і аксесуарів. У демонстраційних показах візьмуть участь: TM SUZIE, ДИЗАЙНЕР ТАТЬЯНА ВАСИНА, TM CVETKOV, TM BOOM CLAP, TM VIANI, TM FILATOVA, TM ZaVERA, TM PEONIA , TM VOVK –A, TM TayKids, TM ЯСКРАВИЙ СВІТ, TM FIONA, Авторська колекція дитячої студії моделей "Glyanec" (Миколаїв-Київ) – Ukrainian casual, дизайнер – Олена Чебанова, а також авторські колекції Асоціації дитячої моди.

Fashion Show – видовищний захід, що запам'ятовується і приваблює не тільки увагу b2b-аудиторії, але також ЗМІ та кінцевих споживачів.

Не дивно, що такий різноплановий формат виставки залучає велику кількість відвідувачів. Щоразу Baby Fashion відвідує понад 6000 фахівців, і ця цифра постійно збільшується.

Організатор виставки дитячої моди Baby Fashion – компанія «АККО Інтернешнл».

Виставка проходитиме з 5 по 7 вересня в Міжнародному виставковому центрі, (Броварський пр-т, 15).

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас