Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Рецепт чарівного перевтілення дітей з товстунів на еталони здоров’я та бадьорості

Рецепт чарівного перевтілення дітей з товстунів на еталони здоров’я та бадьорості

Діти - наше майбутнє, вважають в Південній Кореї на найвищому рівні. І бажано, щоб майбутнє нації було здоровим і в міру товстеньким. Але як цього добитися, якщо батьки розкормлюють своїх чад, не замислюючись про швидкі небажані наслідки для них?

Зараз відповідь на це питання, схоже, знайдена. Південнокорейський уряд вирішив з державних коштів датувати плату за відвідування дітьми з надлишковою вагою спортивних клубів, де товстуни могли б попітніти на тренажерах і зігнати жирок. Його, тим часом, хлопці в Країні ранкової свіжості зараз набирають в три рази швидше, ніж якихось кілька років тому. Як вважають в Міністерстві охорони здоров´я, всьому причиною став сидячий спосіб життя у школярів і перенасичена калоріями їжа. Тому розім´ятися в спортзалах їм явно не завадить.

Таким "здорованям" скоро вручатимуть щомісячно суму до 40 тисяч для оплати візитів до клубів здоров´я. Гроші ці не настільки і великі, всього 33,5 долара, але і їх юні товстуни можуть витратити не за призначенням - на обожнювані снікерси, чупа-чупси та пепсі-колу. Аби такого не сталося, Міністерство охорони здоров´я передбачливо вирішило видавати дітям гроші не готівкою, а класти їх на спеціальні електронні ваучери. Така картка і служитиме їм перепусткою в світ, де з рихлих тілом школярів почнуть ліпити молодих здорових людей.

За матеріалами uaua.info

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас