Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Новини

У Екопарку дітям дарують здоров´я і свято

Харківський Екопарк став єдиним місцем на Україні, де використовується анімалотерапія, і на регулярній основі проводяться освітні, розважальні та лікувальні заходи. Всі активності проходять з метою профілактики та лікування нервових розладів у дітей.

Телевізор не впливає на поведінку дитини

Вчені впевнені, що години, проведені перед телевізором, не завдають шкоди соціальному розвитку дитини. Медики вивчили поведінку більше 11000 дітей молодшого шкільного віку і дійшли висновку, що неправильно пов'язувати погану поведінку дітей з дією телевізора.

Посмішка малюка - шлях до перемоги!

Дивлячись на свого усміхненого малюка, Альбіна та Андрій Кузнєцови з Києва відчувають не тільки радість, а й почуття гордості: адже саме завдяки своїй щасливій усмішці Матвій переміг у конкурсі від ТМ Pampers «Ваш малюк - телезірка на СТБ» і взяв участь у програмі «Все буде добре », в якій став головним героєм.

Ідеальний зріст для чоловіків і жінок

Традиційно вважається, що в парі чоловік повинен бути вищим за жінку. А наскільки? Відповідь на це питання вчені з'ясували в ході опитування 700 чоловіків і жінок.

Названий вік, коли чоловік стає дорослим

Чому бувалі чоловіки продовжують розповідати одні й ті ж анекдоти і по-дурному жартувати? А тому, що сильна стать по-справжньому дорослішає у 43 роки - на 11 років пізніше за жінок.

Скільки полуниці треба з´їсти за сезон

Полунична пора в самому розпалі. І щасливі ті, у кого немає алергії на цю чудову ягоду, про користь якої можна складати цілі поеми. Якщо у тебе немає алергії, дієтологи радять з'їдати щодня не менше 5-7 ягід. Саме така кількість полуниці забезпечить тебе вітамінами на цілий день.

У Києві відбулася перша в Україні конференція для майбутніх батьків «У нас буде дитина»

1 червня, у День захисту дітей, в Києві відбувся унікальний захід - конференція для майбутніх батьків «У нас буде дитина» . На конференції вперше в одному залі зібралися провідні українські фахівці - акушер-гінекологи, педіатри, неонатологи, дієтологи, юристи, психологи та інші експерти, котрі читали лекції і давали консультації майбутнім батькам у затишному конференц-залі київського готелю «Radisson Blu».

Фахівці визначили мультфільми, від яких діти тупіють

Фахівці в області психології зі Сполучених Штатів встановили, що певні дитячі мультиплікаційні фільми, зокрема відомий у всьому світі «Спанч Боб» насправді не розвиває дитину, а отупляє її. Крім того, погіршується здатність зосереджувати увагу і пам'ять.

Вчені дізналися, чому свекрухи не ладнають з невістками

У більшості випадків відносини невістки зі свекрухою не задаються з самого початку. Вчені знайшли пояснення цьому дивному факту.

Маричка Падалко выступит на первой в Украине конференции для будущих родителей «У нас будет ребенок»

Украинская телеведущая, заботливая мама троих детей примет участие в первой конференции для будущих мам и пап, «У нас будет ребенок». 1 июня 2013 года Маричка поделится с будущими мамами своими секретами о том, как совмещать уход за ребенком и в тоже время сохранять баланс между работой и отношениями в семье.

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас