Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Новини

Щасливий ранок з Pampers, або Ваш малюк на СТБ!

З самого першого дня малюк знаходиться в центрі вашої уваги. А тепер, завдяки конкурсу від ТМ Pampers та вашої турботи про ніжну шкіру малюка, він зможе взяти участь у програмі «Все буде добре» на каналі СТБ і стати зіркою національного масштабу.

Діти усвідомлюють своє «я» вже в 5 місяців!

Нове сенсаційне відкриття зробили днями французькі вчені. Вони довели, що у немовлят їх базова самосвідомість знаходиться в розвиненому стані вже на 5-му місяці життя. А в деяких випадках - навіть раніше, - констатують фахівці.

Перша в Україні конференція для майбутніх мам відбудеться в Києві

1 червня 2013 відбудеться перша в Україні конференція для майбутніх батьків. Кращі практикуючі акушер-гінекологи, юристи, психологи та неонатологи проведуть найповніший одноденний курс для тих, хто планує дітей. Цілий день лекцій та майстер класів з підготовки, вагітності та пологів від провідних фахівців, плюс маса додаткових цікавих активностей. Традиційні і нетрадиційні підходи до вагітності та народження малюка. Приймати конференцію буде готель «Radisson Blu».

V Всеукраїнський фестиваль робототехніки «Robotica 2013»

21 квітня 2013 у київському Палаці Спорту пройде Всеукраїнський фестиваль робототехніки «Robotica-2013», в якому візьмуть участь діти та підлітки від 3 до 19 років. «Robotica» - це свято творчості, інтелекту і високих технологій, яке вже встигло завоювати популярність дітей та їхніх батьків в Україні та в усьому світі.

Вчені з’ясували, як жінки зберігають секрети

Дослідження, проведене британськими соціологами серед чотирьох тисяч жінок країни показало, що в середньому жінка дізнається від своїх друзів або рідних три секрети на тиждень, при цьому, один із них вона відкриває іншим особам із свого кола.

Названий ідеальний місяць для народження дитини

Народжені в листопаді діти мають найменший ризик розвитку таких небезпечних хвороб, як розсіяний склероз, а от травневі діти ризикують частіше за інших. Вчені вважають, що це пов'язано з впливом вітаміну D.

Чому жінкам варто фотографуватися у червоному на аватарку?

У наш час розвитку Інтернет-технологій всі ми буквально «висимо» в соціальних мережах і багато людей життя свого вже не уявляють без них. Через соціальні сервіси ми не тільки спілкуємося з друзями і родичами, яких рідко бачимо в реальному житті, дізнаємося їхні новини й обмінюємося фотографіями. Ці сайти також допомагають нам влаштувати і особисте життя, знайти для спілкування і навіть відносин людину за спільними інтересами, віком, зовнішністю, місцем проживання (іноземця, наприклад) і поспілкуватися перш, ніж іти на побачення.

Чому дітям важливіше розмовляти з мамою, ніж з татом?

Розповіді мам і тат по-різному впливають на емоційний розвиток дитини. Про це заявили Відаад Заман з Університету Центральної Флориди (США) і Робін Фівуш з Університету Еморі в Атланті.

«Моя зірочка» від «Київстар» – перший український мобільний додаток для майбутніх батьків

21 лютого національний телеком-оператор «Київстар» презентував перший в Україні мобільний додаток для батьків «Моя зірочка». Додаток створено в рамках нової соціальної програми «Мобільне здоров’я від «Київстар». Контент для додатку розроблено за участю найкращих фахівців у галузі акушерства та гінекології.

Дієтологи назвали три продукти, які жінкам потрібно їсти веcною

У весняний сезон жінки найчастіше страждають від авітамінозу. Щоб поповнити запас вітамінів в організмі, дієтологи рекомендують включити в раціон харчування деякі продукти.

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас