Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Про смачний і здоровий секс у «цей» період

Про смачний і здоровий секс у «цей» період
 

Спеціально з ваших прохань, майбутні матусі, Альона Гуменюк, організатор конференції для вагітних «У нас буде дитина», зустрілася Косолаповою Вікторією, щоб дізнатися про "ЦЕ" в "ЦЕЙ" період. Вікторія – сертифікований фахівець з питань жіночого здоров'я і сексуальності, власниця студії Жіночого розвитку та Вумбілдингу.



На майбутній конференції Вікторія розповість «Про смачний і здоровий секс у «цей» період», розвіє основні міфи, і головне – підкаже, як перетворити період вагітності в п'янкий час незабутнього пристрасного сексу.

1. У мене є знайома, яка очікує, що у неї з'явиться оргазм після пологів. Вона запевняє мене, що гормональна перебудова організму після пологів вирішить всі її сексуальні проблеми. Вона любить секс, точніше – відчуття під час сексу, але присягається, що довгоочікуваний оргазм її ще не відвідував. Які шанси, що вона досягне його після пологів?

Вагітність і пологи - це потужний гормональний і емоційний струс для жіночого організму, а також істотний активатор жіночої чуттєвості і сексуальності. До того ж при природних пологах дитина, проходячи родові шляхи, впливає на ерогенні зони вагіни. Не тільки теоретично, але і практично, жінка після пологів стає більш чуттєвою і оргазмічною. Але... на ряду з усіма перерахованими вище перевагами, пологи сполучені ще й з розтягуванням вагіни, а це істотно знижує інтенсивність відчуттів під час інтимної близькості (і до речі, не тільки вашу, дівчатка, але і вашого коханого чоловіка). Тому дуже важливо після появи малюка допомогти своїй жіночій природі і своєму тілу розкрити чуттєвий потенціал. Почати корисно з роботи над відновленням тонусу і пружності інтимної зони. Моя методика післяпологового відновлення і комплекси фізичних вправ допоможуть вам у цьому.

2. Майже кожна вагітна жінка або та, що планує вагітність,задавала собі наступний ланцюжок питань: Народжувати з чоловіком? Який секс у нас буде, якщо він буде зі мною від початку до кінця пологів? І чи буде взагалі?

Навіть важко сказати, для кого пологи є більшим стресом, - для жінки чи чоловіка. Спільні пологи – це рішення двох батьків, слухайте своє серце і з'ясуйте, чи дійсно ваш чоловік готовий брати участь у таїнстві народження вашої дитини.

Участь двох батьків при появі дитини зближує чоловіка і жінку, прибирає багато в чому умовності і бар'єри, надає інтимності у відносинах, що природно позначається і на якості інтимного життя. Але! Все це реально тільки лише за умови поваги один до одного ще до появи малюка і ретельної підготовки майбутнього батька до пологів.

А взагалі, дівчатка, пологи завжди були таїнством, до якого чоловік не підпускався навіть близько. Так що, перш ніж піддатися новомодним віянням спільних пологів, хорошенечко подумайте.

3. Моя подруга Аня – німфоманка, але є у неї одна фобія – вона боїться, що коли завагітніє, то їй перехочется сексу і вся її увага перемкнеться з сексапільного чоловіка на товстий холодильник. Які шанси у холодильника?

Сподіваюся, що Аня просто любить секс, а не німфоманка. (німфоманія – психічний розлад, викликаний низкою соматичних порушень, пов'язаних з патологічно підвищеним лібідо).

А з приводу холодильника, шанси його не такі вже й великі. Задоволення від їжі занадто слабкий конкурент сексуальному задоволенню. Одне іншим не замінити. Радість від чогось смачненького звичайно ж ви будете отримувати більше, ніж до вагітності. А як відомо, коли жінці добре і радісно, то і сексу хочеться більше.

4. Які пози ви можете порекомендувати вагітним, адже з пузиком на 8-му місяці це повинна бути вельми цікава забава ;). Чи може секс бути шкідливий під час вагітності, чи варто надавати цьому ризику велике значення? Чи можна із-за сексу народити швидше або втратити дитину?

Дівчатка, вагітність – це не хвороба, а секс під час вагітності не є гріхом. Вашому малюку добре, коли вам добре – це прописна істина. Під час інтимної близькості дитина отримує гормони щастя і радості, які виробляє ваше тіло. Хіба може бути соромливим і шкідливим процес, який дозволяє вашому малюкові радіти і бути щасливим?

Хочеться сексу – займайтеся ним, вибирайте ті пози, в яких вам буде зручно і приємно. До речі, дуже кумедна гра може вийти, коли ви з коханим чоловіком будете експериментувати з новими позиціями і ласками, враховуючи ваш животик.

Ризик виникає тоді, коли секс сприймається як обов'язок задовольнити чоловіка, а не обопільне задоволення. Якщо ви себе не дуже добре відчуваєте, не варто займатися сексом. Якщо ж налаштовані на грайливий лад – вам всі карти в руки. Звичайно ж, при цьому враховуйте рекомендації вашого доктора. Секс не є небезпекою або фактором ризику ні для мами, ні для дитини за умови нормального перебігу вагітності.

7. Багато жінок бояться набрати у вазі і перестати бути привабливою для свого чоловіка, що ви порадите?

Безсумнівно, поява малюка в сім'ї – це якісно новий етап у відносинах, коли цінність одне одного зростає. Дівчатка, але не корисно живити ілюзії з приводу того, що чоловік буде любити і бажати вас товсту, недоглянуту і неохайну тільки за те, що ви народили від нього дитину. І так само не корисно сприймати свого чоловіка як примітивну і похітливу істоту, якій тільки розмір вашої попи і важливий. Звичайно ж , відновлення після пологів займе деякий час і зажадає ваших зусиль. Як правило, люблячий і коханий чоловік з готовністю допомагає своїй жінці відновити свою форму. А свої страхи, для початку, озвучте своєму чоловікові. Як правило, 80% з них - «жахливі придумки» і не мають до чоловічого погляду ніякого відношення.

8. Як відновити інтимне життя після пологів?

Хто вам сказав, що сексуальне життя після пологів пропаде, щоб його відновлювати? Що необхідно відновлювати після пологів, - так це своє тіло, а особливо інтимну зону для того, щоб отримувати самій задоволення і дарувати його чоловікові ще яскравіше, ніж було до пологів.

Як вже говорилося вище, чутливість після пологів зростає, природа постаралася в цьому питанні, необхідно лише допомогти своєму тілу знайти цю даність. Для того і створена моя методика «Розвиток інтимних м'язів як спосіб корекції сексуального здоров'я жінки». При нормальному перебігу пологів з 3-го місяця необхідно активно відновлювати свою сексуальність. На заняттях я і мої учениці допоможемо вам розкрити вашу сексуальність і чуттєвість, розширити свої сексуальні сценарії, поліпшити тонус вагіни і відновити своє тіло, стати для коханого чоловіка ще більш бажаною.

9. І на останок, яка головна думка проходить червоною ниткою через всі ваші виступи та тренінги?

Від смачного сексу народжуються розумні, красиві і здорові діти. Щоб ця істина спрацювала, необхідно любити себе, цінувати те, чим обдарувала вас природа і довіряти своїм бажанням. Коли ви довіряєте собі, поруч з вами завжди буде гідний чоловік, який буде поважати і цінувати вас і якого ви зможете поважати і довіритися. Це основоположні складові справжньої любові між чоловіком і жінкою, а ульотний секс – індикатор таких відносин.

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас

Схожі статті

|

Стильні поради майбутнім мамам: що варто і не варто носити під час вагітності

Як одягатися, що купити з одягу – мабуть, одне з найскладніших і поширених питань під час вагітності, навіть для самих стильних майбутніх матусь. Адже ваше тіло змінюється так швидко, що ви буквально кожен день не знаєте, що з одягу сьогодні вам підійде, а що – ні. Наші поради від модних експертів, які також побували в «цікавому положенні», допоможуть вам навчитися одягатися так, щоб завжди підкреслювати красу вашої жіночної фігури, незважаючи на постійно мінливий силует. Далі – 6 найпростіших і найуніверсальніших порад: що варто і чого не варто носити під час вагітності.

Готуємося до вагітної фотосесії: поради майбутнім мамам

За останні роки величезної популярності серед майбутніх мам набрала тенденція фотографуватися у своєму «цікавому положенні». І зараз вагітні фотосесії не втрачають своєї актуальності – кожна майбутня мама намагається не втрачати можливості поповнити свій фотоальбом красивими фотографіями з животиком. Але що потрібно зробити, щоб ці фото були дійсно гарними? Чи потрібно готуватися до такої фотосесії? Коли фотографуватися? Як позувати? Про все це ми і поговоримо далі.

Як колір одягу впливає на стан вагітної

Про те, що кольори впливають на наш настрій і загальний стан, відомо давно. І якщо чоловіки змінюють одяг у міру забруднення, то жінки в залежності від зміни настрою, а це може відбуватися по кілька разів на день. Але не тільки настрій впливає на те, що ми носимо, але і те, що на нас одягнуто, впливає на наш настрій.

Як виглядати стильно під час вагітності?

Крім здоров'я малюка і майбутніх пологів дуже багатьох майбутніх матусь турбує ще одна проблема – як продовжувати виглядати стильно під час вагітності? Перше, що хотілося б сказати, всупереч загальним стереотипам, вам не потрібно відразу ж переходити на великий мішкуватий одяг і запозичувати речі з гардеробу свого чоловіка. Знайдіть хороший інтернет-магазин з якісним брендовим одягом, такий як http://www.studio-fashion.com/ і продовжуйте одягатися стильно! Не обов'язково витрачатися на одяг для вагітних – вам просто потрібно перейти на одяг трохи інших фасонів. Але виглядати під час вагітності стильно зовсім нескладно, і наші поради допоможуть вам у цьому.