Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Чого хочуть жінки на 8 березня?

Чого хочуть жінки на 8 березня?
 

Це питання мучить кожного чоловіка з настанням весни, і вже котрий рік відповідь на нього намагаються знайти вчені, соціологи і маркетологи, проводячи численні опитування жіночої половини населення. Цей рік не став винятком і сьогодні, тому, дорогі чоловіки, напередодні міжнародного жіночого дня, поспішаємо відкрити завісу таємниці і поділитися з вами останніми результатами опитувань, щоб хоч трохи полегшити і без того непросту задачу – догодити з подарунком коханій жінці.

Що ж, не будемо довго мучити, і скажемо відразу, за результатами опитувань у 2017 році однозначно можна сказати тільки одне – скільки жінок, стільки й бажань. Так, таке формулювання відповіді навряд чи допоможе дорогим чоловікам хоч трохи наблизитися до ідеї подарунка, тому зараз постараємося максимально конкретизувати всі побажання.

Отже, чого все ж таки хочуть жінки?

Заміжні жінки в більшості своїй твердо і впевнено заявляли, що хочуть простої банальної уваги і турботи від своїх чоловіків. У це поняття вони вкладали квіти, приготований вранці сніданок або вечерю ввечері, спільний відпочинок, масаж, романтичну вечерю в ресторані і просто вихідний день, коли їм нічого не потрібно робити, а всі турботи на себе взяв коханий. А якщо до цього додати якийсь презент у вигляді нижньої білизни, парфуму або біжутерії, то захват на весь день просто гарантований. Ось так все просто.

Молоді дівчата більш амбітні і вимогливі. Тут вже серед бажаних подарунків від коханих на 8 березня можна зустріти і айфони, і путівки на відпочинок, і шуби, і дорогоцінні ювелірні вироби. Але не варто відразу дорікати всіх в меркантильності. Основна маса молодих дівчат сказали, що будуть просто в захваті, якщо їм на 8 березня подарують парфуми, сукню, парасольку, якийсь аксесуар або біжутерію. Для того щоб підкорити серце молодої дівчини зовсім не обов'язково витрачати купу грошей, цілком можна обійтися і бюджетним подарунком, який може складатися з букетика квітів і невеликого доповнення, наприклад, улюблених цукерок, весняного шарфика, красивої вазочки, чохла на телефон або квитків в театр.

Зрілим жінкам і молодим бабусям в цьому році найбільше хочеться отримати практичний подарунок, це може бути щось для неї або для будинку, що вирішить якусь нагальну проблему і зробить повсякденне життя простішим і приємнішим. У списку бажань опинилися: ваза для фруктів або квітів, планшет, новий телефон з великими кнопками, гаманець, сумочка, форма для випічки, святкова скатертина, нові штори, банні рушники, також шарфик, туалетна вода або сертифікат на покупку косметики і, звичайно ж, квіти.

Не варто залишати без уваги і найменших представниць прекрасної статі. Для юних принцес найкращим подарунком в цей день стане солодкий букет з улюблених цукерок.

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас