Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Усі статті

Зустрічаємо Новий рік з малюком

Напередодні настання Нового року рушайте всією родиною в подорож по центральній частині міста або на Площу. Помилуйтеся красиво вбраними ялинками, деревами, вітринами магазинів. Купіть ялинкові іграшки та інші радісні дрібниці, без яких неможливе новорічне свято. Така прогулянка допоможе вам і дитині зарядитися святковою енергетикою настання Нового року.

Поради по догляду та чищенню килимів: пилососимо

Прибирання за допомогою пилососа - це найпопулярніший спосіб і часто єдиний, який ми використовуємо при очищенні своїх килимів. Але яким би гарним не був ваш пилосос, з часом килим все одно потьмяніє, на ньому можуть з'явитися плями і небажані запахи.

Новорічні прикраси з паперу


Що може бути цікавіше за вироблення прикрас з паперу? Це найдоступніше і просте заняття для діток і дорослих. З паперу можна виготовити все, що душі завгодно. Популярністю користуються саморобні ялиночки, які можна виготовити з гофрованого паперу або простого кольорового.

Веселі ігри з дітками вдома в негоду

Коли погода для прогулянки невідповідна, краще посидіти з дитиною вдома. Розбудивши її ніжними дотиками, зробивши легкий масаж, разом зробіть ранкову зарядку. Вона повинна перетворитися в забавну гру. Разом робіть легкі вправи: порозминайте кисті рук, помахайте руками, потопайте ногами. Порозминайте спину: зробіть вправу «кішка», яка складається з витягуваннь і розправлень.

А чи знаєте ви, де живе Святий Миколай?

А чи знаєте ви, де живе святий Миколай? Так, так, той самий добрий дідусь Миколай, який всім на Землі допомагає та дарує 19 грудня слухняним малюкам подарунки, тихесенько-тихесенько поклавши їх під подушки. Ну добре, якщо ви не знаєте, то я вам розповім казку про нього, а ви послухайте.

Як організувати Новий рік для дитини

Влаштувати чарівне свято для своєї дитини зовсім нескладно. Від тебе буде потрібно лише трохи фантазії, небагато часу і, звичайно ж, велике бажання!

Зимові ігри для дітей на вулиці

Як це здорово, коли за вікном йде перший сніг. Все навколо стає білим... Ми в дитинстві отримували неймовірний захват, коли випадав перший сніг. А тепер повинні це почуття передати своїм дітям і пояснити, що зима - час прогулянок і розваг на вулиці.

Хрестильне ім´я та забобони

Хрещення в наші дні не є чимось незвичайним, але залишається оповите безліччю забобонів. Одним з таких моментів є ім'я, що дається дитині при хрещенні.

Що подарувати рідним і близьким людям на День Миколая

До Дня Святого Миколая залишилося менше тижня, і ви напевно вже замислювалися над тим, чим же порадувати своїх діточок, хрещеників, племінничків. Але, як на мене, свято Миколая настільки наповнене чарівництвом, що навіть найсерйозніші і найнудніші дорослі починають вірити в чудеса. Так чому б не порадувати всіх рідних і друзів 19 грудня, адже День Миколая - найбільш підходяще для цього свято!

Як навчити дитину малювати

Про користь малювання для дітей написані цілі книги, психологи широко використовують дитячі малюнки для тестування психіки дитини. Людина, яка вміє гарно малювати, викликає повагу, а спостерігати за народженням малюнка, за відточеністю рухів художника - одне задоволення!

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас