Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Їжа: корисно та смачно

Правильне харчування дуже важливе для розвитку дитини. Ми не тільки допоможемо вам корисно і дуже смачно годувати свою дитину, але і вам обіцяємо багато цікавого і корисного. Поради зі здорового харчування, плюси і мінуси дієт, з годування дитини і введення прикорму, приготуванню їжі з дитиною - все це ви знайдете розділі "Їжа: корисно та смачно"

Пісне меню: ароматний гороховий супчик, печений гарбуз і банановий десерт

РЕЦЕПТ № 1: Гороховий суп

ТРЕБА:

Горох - 1 стакан
Картопля - 3-4 бульби
Морква – 2 штуки
Цибуля - 1 головка
Лавровий лист і зелень за смаком.

Рецепт на вихідні: пісний грибний суп з квасолею

Приготування цього чудового супу не забере багато часу, а смак відразу ж змусить внести цей рецепт в вашу кулінарну книгу.

Новорічні страви для вагітних

Новий рік вже не за горами. Це свято всі прагнуть зустріти в родинному колі і як можна краще. Однак Новий рік - це ще і навантаження для організму, так як стіл, який ломиться від всіляких страв - незмінний атрибут свята. Випробування новорічним столом особливо важко пройти вагітним жінкам, так як багатьох продуктів майбутнім мамам не можна, а відзначити «смачно» свято все таки хочеться.

Їсти чи не їсти: як харчуватися у свята?

Коли за вікном «мінус», хочеться під теплу ковдру, кіно і щось смачненьке. Плюс до всього зима - низка застіль із неминучими майонезним шубами і олів´є, нарізкою і тортом. Ці страви і для дорослої аудиторії гурманів, м´яко кажучи, не корисні, а вже дітям і зовсім шкідливі. Отже, засвоюємо вітаміни, а попутно - корисні поради.

Роздільне харчування: плюси і мінуси

Важко знайти людину, яка б не чула в наші дні про роздільне харчування. А ті, що бажають позбутися зайвої ваги, напевно, хоч раз намагалися застосовувати його принципи на практиці. В останні роки число прихильників роздільного харчування стрімко збільшується і в загальному захопленому хорі тонуть голоси опонентів, які призводять часом дуже розумні доводи. У плюсах і мінусах цього типу харчування ми і спробуємо розібратися.

Поради щодо правильного споживання їжі

1. Не плутайте апетит і голод. Їжте тільки при відчутті голоду.

Голод - це голос, що йде з Вас, який говорить, що потрібна їжа для підтримки нормального функціонування діяльності організму.

Найбільш шкідливі продукти, які ми їмо щодня

Кожен день ми дізнаємося все нові і нові факти про шкоду або користь найпростіших і найпоширеніших продуктів. Сьогодні мова піде про продукти, які дуже часто нами вживаються. Продукти, які так звичні на нашому столі і так розрекламовані в засобах масової інформації, що про їх вплив на наше здоров´я ми частенько навіть не замислюємося.

Як не треба годувати дитину: 7 великих та обов´язкових "ні"

Не примушувати. Зрозуміємо і запам´ятаємо: харчове насильство-одне з найстрашніших насильств над організмом і особистістю, яке приносить шкоду і фізичну, і психічну. Якщо дитина не хоче їсти, значить, їй в даний момент їсти не потрібно! Якщо не хоче їсти тільки щось визначене, значить, не потрібно саме цього! Ніякого примусу в їжі! Ніякого відгодовування!

Детские вкусности от Шефа

Задумайтесь на секундочку, когда ваш малыш в последний раз кушал с огромным аппетитом? Уверены, что совсем недавно. И это здорово! Впрочем, сегодня «вкусно» далеко не всегда означает «здорово», ведь среди огромного количества аппетитных полуфабрикатов и меню общепитов частенько попадаются продукты, которые просто язык не поворачивается назвать полезными. В такие моменты мы и задумываемся о том, как конкурировать с огромной индустрией не всегда полезного питания, своими силами – дома.

Збалансоване харчування мами – запорука здоров’я немовляти

Сьогодні чи не кожна друга молода мама зіштовхується з тим, що її дитина страждає від дисбактеріозу, екземи, атопічного дерматиту або подібних захворювань. Маленька людина ще не звикла контролювати свої почуття, тому для багатьох мам ночі та дні перетворюються у суцільний кошмар. Відчай викликають червоні плями по всьому тілу, шорстка як наждак шкіра немовля, не кажучи вже про болі у животику.

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас