Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Сценарiї та iдеї до свят

Кожне свято − це радісна подія для вашої дитини. Тут ви знайдете найрізноманітніші сценарії і поздоровлення до Дня Народження, Новорічних Свят, Дня Святого Валентина, 8 березня... Тепер ви зможете зробити кожне свято, кожну подію яскравою та веселою. Зробіть життя вашої дитини радісним і захопливим.

Новий рік Бика 2021: що варто і чого не варто дарувати

До Нового Року залишилася всього пара тижнів, а значить, суєта в пошуку тих самих подарунків рідним і близьким – в самому розпалі! Якщо ви хочете, щоб ваші подаруночки не тільки сподобалися своїм одержувачам, а й принесли їм успіх в рік Білого Металевого Бика, вибирати їх варто з урахуванням вподобань символу 2021 року. Про те, що варто і чого не варто дарувати в прийдешню новорічну ніч – в нашій сьогоднішній статті.

Новий Рік 2021: у чому зустрічати, як відзначати, що приготувати?

Ви напевно вже встигли дізнатися про те, що прийдешній 2021 рік проходитиме під заступництвом Білого Металевого Бика. Це сильна вольова тварина з залізним характером і сталевими нервами. Бик консервативний, він цінує сім'ю і традиції, терпіння і працьовитість. Як же зустріти 2021 рік, щоб заручитися прихильністю Білого Металевого Бика?

Дитячий день народження: етикет для організаторів і гостей вечірки

Як тільки дітлахи трохи підростають, їх починають кликати на дні народження, та й вони самі починають влаштовувати вечірки на честь своїх іменин. Більшість мам звикли ставитися до цього максимально просто – адже це дитяче свято. Піца, торт, повітряні кульки, і нехай дітвора веселиться...

Як вибрати свій весільний тортик?

У наш час весільні торти стали одним з центральних елементів урочистості. І нині у нас є безліч можливостей для втілення своїх ідей. Але чим більший вибір, тим складніше його зробити...

Хеллоуїн 2020: як святкувати в умовах карантину?

Листя на деревах змінює колір, а повітря стає дійсно прохолодним. Це означає, що Хеллоуїн вже зовсім на носі. Але і карантин, пов'язаний з COVID-19, на жаль, до сих пір з нами. Як же святкувати Хеллоуїн в таких умовах?

Як відсвяткувати День Вчителя під час карантину?

День Учителя – важливе свято, яке ми щороку відзначаємо в першу неділю жовтня. Та в цьому році, на жаль, все по-іншому... З березня школи були закриті на карантин. Цієї осені діти пішли до школи, але деякі з навчальних закладів вже знову встигли закритися і перейти на дистанційне навчання. Тому складно судити про те, чи буде у нас в цьому році можливість відсвяткувати День Вчителя, як зазвичай.

Чек-лист по вибору корпоративних подарунків для колег

Ділові подарунки слід вибирати заздалегідь та за планом, який склали раніше. Більшість комплектів виготовляються індивідуально, тому замовляються ще до заходів.

День Батька: що написати татові в листівці?

А ви вже підписали листівку своєму татові? Не знаєте, що в ній написати, щоб не було банально? Татусі з досвідом, новоспечені татусі, дідусі, майбутні тата – всіх їх варто привітати! А ми запропонуємо вам ідеї, що можна написати кожному з них...

Анна Заклецька – можливо, та сама ведуча для вашого заходу

Плануючи торжество чи ділову подію, вкрай важливо вибрати хорошого ведучого, який відчуватиме публіку, розумітиме характер і стиль вашого заходу, і найкращим чином проведе його від початку до самого кінця. Саме такою людиною для вашої події може стати досвідчена, артистична і дотепна ведуча Анна Заклецька.

Як вибрати книжку в подарунок?

Книга дійсно може стати найкращим подарунком. Адже кожна з них індивідуальна і красива, а ще їх так легко загортати в подарунковий папір! Крім того, книга – це завжди подарунок на пам'ять, який буде збережений на довгі роки. Але все це лише за умови, що ви зможете вибрати вдалу книгу, яка сподобається одержувачу.

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас