Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Сценарiї та iдеї до свят

Кожне свято − це радісна подія для вашої дитини. Тут ви знайдете найрізноманітніші сценарії і поздоровлення до Дня Народження, Новорічних Свят, Дня Святого Валентина, 8 березня... Тепер ви зможете зробити кожне свято, кожну подію яскравою та веселою. Зробіть життя вашої дитини радісним і захопливим.

Як відсвяткувати Масляну

Масляна – це язичницьке свято наших предків-слов’ян, яке відзначалося протягом цілого тижня. Тож святкуючи Масляну, ми віддаємо дань нашій древній культурі. З приходом християнства святкувати Масляну заборонялося, але народна пам'ять виявилася міцнішою за будь-які заборони та покарання, тож церква змушена була канонізувати це свято, додавши його до свого календаря, правда, вклавши в нього інший зміст і прив’язавши його дату до святкування Пасхи.

Поради чоловікам, які вибирають квіти в подарунок

Вам не потрібно чекати особливого приводу, щоб подарувати квіти. Насправді, букет без приводу, що говорить лише про те, що ви думали про неї весь день, значить набагато більше, адже його не очікують. Тому, чоловіки, будьте спонтанними і даруйте квіти!

Етикет Дня Валентина для різних пар і не тільки

Наближається День Святого Валентина, і ми можемо помітити, як всі магазини навколо нас прикрашаються потихеньку сердечками, янголятами, солодощами тощо. Людям подобається ідея любові, і в день закоханих ми дійсно готові витратитися на те, щоб показати близьким людям свою любов.

Як підготуватися до Дня святого Валентина подружжю?

Так, День Валентина може здатися надзвичайно комерційним святом, придуманим для того, щоб продати за один день більше листівок, квітів і цукерок. Але, погодьтеся, є в його атмосфері незрозуміла романтика, якій просто неможливо не піддатися. Навіть якщо ви вже – сімейна пара, можливо, і з малечею, все одно постарайтеся вийти в цьому році за рамки звичних квітів і шоколаду, і сплануйте свято закоханих для себе і своєї другої половинки! – У цьому вам допоможуть наші поради.

Як повернутися у робочий режим після сезону свят

Ось і добігають кінця новорічні свята, яких ми так довго чекали! А тепер доводиться повертатися у звичайні будні з їхніми графіками та обов’язками. Часто буває важко повертатися у робочий режим після довготривалих святкувань, відпустки чи канікул. Ось кілька правил, які допоможуть вам прийти у робочу чи навчальну форму.

Красиві вірші і смс-привітання з Новим Роком Щура 2020

Хай Білий Щур у Новий рік.
Принесе щастя повен міх!
Щоб всі в здоров’ї й мирі жили,
На мрії всі хватало сили!

Книжкові подарунки під ялинку

Зимові свята наближаються. Та чим ближче вони, тим більше думок у батьків: “що ж подарувати дітям?”. З одного боку це питання просте, а з іншого - ні. Бо подарунок повинен нести радість, спогади, тепло й усмішки.

Що приготувати на Новий рік Щура

Країна знаходиться у передчутті новорічного свята, а кожна господиня задумується над тим, що поставити на святковий стіл, чим же цього року почастувати своїх рідних і друзів. Щоб задобрити господаря року – Білого Металевого Щура – варто знати, які страви бажано готувати до новорічного столу, а від яких краще утриматися, щоб увесь рік був наповнений добробутом і процвітанням.

Новорічний декор: тренди сезону 2019-2020

Новорічна пора – чарівний сезон, коли ми по-дитячому захоплюємося красою гірлянд і ялинкових іграшок, і, як малеча, віримо в чудеса. Звичайно ж, все це відбувається тому, що вулиці, кафе і магазини чудесним чином одягаються в новорічні декорації, і вдома ми хочемо створити ту ж саму атмосферу.

Як відсвяткувати день Святого Миколая з дітьми

Незабаром країна святкуватиме день Святого Миколая. Це чудовий привід провести час зі своїми дітьми.

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас