Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Сценарiї та iдеї до свят

Кожне свято − це радісна подія для вашої дитини. Тут ви знайдете найрізноманітніші сценарії і поздоровлення до Дня Народження, Новорічних Свят, Дня Святого Валентина, 8 березня... Тепер ви зможете зробити кожне свято, кожну подію яскравою та веселою. Зробіть життя вашої дитини радісним і захопливим.

Що дарувати в рік Криси 2020

Новий рік – одне з найулюбленіших свят! На нього з трепетом очікують і дорослі, й діти. Він символізує початок нового життя, сповненого радості, успіхів, перемог. Одним із неодмінних атрибутів Нового року є подарунки, про які слід потурбуватися завчасно. Адже це лише на перший погляд здається, що все так просто. Насправді ж потрібно як слід подумати, що презентувати усім своїм близьким людям, щоб виразити свою увагу та прихильність.

Дитяча вечірка на честь дня народження: можливі проблеми та їх вирішення

Всі батьки, влаштовуючи дитячу вечірку на честь дня народження, хочуть, щоб вона по-справжньому сподобалася малюкові і його гостям. Проте, від неприємностей ніхто не застрахований, і всяке може піти не за планом. Щоб мінімізувати ваш стрес і підготувати вас до таких непередбачених ситуацій, ми розглянемо сьогодні найчастіші проблеми на дитячих днях народження і підкажемо прості шляхи їх вирішення.

Що дарувати на виписку з пологового будинку

Народження дитини – найбільше свято в житті батьків. Невдовзі після нього приходе інше – виписка мами з дитиною з пологового будинку. Й так хочеться порадувати їх у цей день щирими привітаннями та подарунками.

Як святкувати Хелловін

Хелловін – це яскраве дійство, яке сягає коріннями ще в дохристиянські часи. В його основі лежить поділ року на літо та зиму. Люди вірили, що в цей день (ніч проти 1 листопада) літо помирає, а це породжує появу на світ всіляких духів і нечисті. Щоб ці потойбічні створіння не завдали шкоди, їх потрібно задобрити подарунками та замаскуватися під них.

Вирізаємо ліхтар з гарбуза з дитиною: поради і техніка безпеки

Ніщо так не об'єднує родину і не дарує такого святкового настрою, як спільна підготовка до цього самого свята. А що може бути веселішим і цікавішим за виготовлення гарбузових ліхтарів до Хеллоуїну разом з дітлахами? Малеча буде в захваті від такої творчості і неодмінно захоче взяти в цьому процесі безпосередню участь. І ви можете залучити малюків до процесу вирізання страшних або смішних гарбузових ліхтариків, але скористайтеся нашими порадами, щоб ця сімейне творчість була безпечною для них.

Вітаємо з Днем Вчителя: що варто і чого не варто дарувати педагогу

Вибираєте подарунок для вчителя? Сьогодні ми поговоримо про те, які подарунки припадуть до душі, а які навряд чи сподобаються педагогу.

Давайте почнемо з того, що вчителі йдуть на роботу не за подарунками. Вони вибрали цю професію, тому що люблять дітей, вчити їх і виховувати, допомагати їм досягати своїх цілей. Педагоги не чекають будь-яких подарунків до свят, але вашу увагу і вдячність вони дійсно цінують.

Красиві вірші і смс привітання з Днем Сім’ї

Сім'я! Як багато в цьому слові!
У ньому дитячий сміх, зігрітий влітку,
Любов батьків і братерство,
Душ вічно споріднених багатство!

Одягаємося на свято – вибираємо нарядний дитячий одяг

Будь то ранок у садку чи школі, весілля або ж урочисте сімейне свято, ви напевно захочете, щоб ваша дитина була одягнена ошатно і, тим не менш, не вередувала і проходила в своєму красивому образі цілий день. А ще хотілося б не витрачати цілий статок на формальний гардероб дитини, а вибрати щось, що буде носитися довше і з задоволенням. Як же вибирати ошатний одяг для маленьких непосид?

День Батька: що варто і не варто робити, вітаючи тата

День Батька вже не за горами, і можливо, ви вже зараз починаєте думати про те, як порадувати тата в це свято, як провести цей день. Сподіваємося, наші поради про те, що варто, і чого не варто робити в День Батька, допоможуть вам організувати найкраще свято для глави вашого сімейства!

Історія і традиції свята День Батька

День Батька – свято, важливе для сім'ї, та все ж більш особливе для батьків і дітей. Його відзначають щорічно практично всі розвинені країни. А з 18 травня 2019 року в Україні офіційно підписаний указ президента про святкування Дня Батька в третю неділю червня.

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас