Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Сценарiї та iдеї до свят

Кожне свято − це радісна подія для вашої дитини. Тут ви знайдете найрізноманітніші сценарії і поздоровлення до Дня Народження, Новорічних Свят, Дня Святого Валентина, 8 березня... Тепер ви зможете зробити кожне свято, кожну подію яскравою та веселою. Зробіть життя вашої дитини радісним і захопливим.

Історія і традиції свята День Матері в світі

Одне із самих важливих свят для кожної людини після дня народження – це День Матері. Офіційно в Україні його почали відзначати не так давно, з 1999 року, у травні, а саме в другу його неділю. Цьогоріч День Матері припадає на 12 число.

Проста і яскрава ідея для дитячого свята – желе в апельсинової цедрі

Скільки разів ви ламали голову над тим, чим пригощати дітлахів на святі? Від цього простого і яскравого десерту будуть в захваті і малюки, і дорослі! А найголовніше, що він не вимагає великих витрат часу, грошей або сил на приготування. Виготовити яскраві желейки в апельсиновій цедрі не складніше, ніж приготувати звичайне желе.

Ідеї поробок з дітьми на Великдень: морозива з крашанок

Ці морозива з крашанок виглядають неймовірно симпатично! Знову ж таки – ще одна відмінна ідея для дитячої пасхальної творчості, яка може послужити і декором будинку та святкового столу на Великдень, і милими подаруночки близьким і друзям.

Подаруйте дитині свято

Аніматори на дитячий день народження – послуга, значення якої часто недооцінюють. У сучасному світі розвинути фантазію у дитини означає закласти здатність креативно мислити. Саме такі люди стають успішними. Аніматори – гарантія гарного настрою, атмосфера веселощів, радість і блиск в очах. А для батьків це можливість зняти фото або відео, яке буде радувати все життя. Саме тому послуга стає все популярнішою.

Ідеї поробок з дітьми на Великдень: міні-піньяти з яєць

Великдень швидко наближається, і вже через пару тижнів ми будемо відзначати це світле свято в колі сім'ї і близьких людей. Ці маленькі піньяти з яєць допоможуть вам декорувати будинок до Великодня, а ще стануть справжньою розвагою для маленьких гостей свята! Зробити їх дуже легко (тому залучити діток до такої творчості безперечно варто), а всередину піньяти можна покласти найрізноманітніші сюрпризи.

Фрукти і овочі з крашанок для яскравого святкового столу

Чому б цього року не відійти від традиційного декору пасхальних яєць і не піднести їх у вигляді яскравих фруктів і овочів? Вони виглядають неймовірно мило і стануть яскравою родзинкою в великодньому декорі вашого будинку і святкового столу, а ще їх можна піднести як подарунок на Великдень родичам і друзям!

Ідеї поробок з дітьми на Великдень: курчата з крашанок

Ще одна прекрасна ідея пасхальної поробки з дітьми – такі от милі курчата з крашанок. Для їх виготовлення вам знадобляться лише жовті крашанки, кольоровий папір, клей для поробок і тонкий чорний маркер. Зате вони стануть родзинкою вашого святкового столу і декору на Великдень!

Як пофарбувати яйця на Великдень, щоб вони були дійсно яскравими?

Що може бути веселіше і цікавіше, ніж фарбувати яйця на Великдень разом з дітлахами? Тільки ось прикро, коли вони не виходять такими яскравими і барвистими, як на картинках. Наші поради допоможуть вам уникнути цієї неприємності. Плюс, ми розповімо вам, як можна поекспериментувати з дизайном крашанок, фарбуючи їх лише в один барвник.

Ідеї поробок з дітьми на Великдень: великодні яйця-кактуси

А як на рахунок літнього настрою на Великдень? Ці милі кактуси з крашанок стануть справжньою окрасою вашого будинку і святкового столу. А для їх виготовлення вам знадобляться лише звичайні зварені круто яйця, зелений барвник і тонкий чорний маркер, плюс кольоровий папір для квіточки. Відмінна ідея для пасхальної творчості з дітьми! Приступимо?

Вибираємо нарядну сукню для маленької принцеси

Якщо у вашій родині підростає маленька принцеса, навіть в самому ніжному віці в її житті будуть заходи, що вимагають особливої сукні. Купівля нового нарядного платтячка – справжнє свято для маленьких модниць! Але щоб саме торжество обійшлося без скандалів і істерик, ви повинні вміти вибрати і красивий, і зручний наряд, в якому дівчинка буде із задоволенням ходити протягом декількох годин.

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас