Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Новини

Увага!! На порталі Мама-Тато стартує фотоконкурс «Маленькі помагайчики»

Хатнє прибирання, закупівля продуктів на тиждень чи догляд за молодшим братиком - все це робота для маленьких помогайчиків. Портал «Мама-Тато» та інтернет-магазин дитячих товарів "Riki-Tiki" пропонують вам взяти участь у фотоконкурсі «Маленькі помагайчики».

Любителям фаст-фуду загрожує безпліддя

Про шкоду продуктів швидкого харчування знають всі. Часте вживання такої їжі може призвести до розвитку ожиріння, захворювань серцево-судинної системи і навіть раку. А група дослідників з університету в Гарварді встановила, що такі продукти швидкого харчування, як піца, чіпси, гамбургери та інші снеки, можуть привести до розвитку безпліддя у представників сильної статі.

Україну до кінця місяця накриє потужна хвиля грипу - імунологи

Хвиля грипу накриє Україну вже наприкінці листопада - на початку грудня. Про це заявила голова громадської організації "Імунний щит нації", лікар-імунолог Наталія Вінник.

У Києві створять центри соціально-психологічної допомоги

Депутати Київради підтримали проект рішення про створення в Оболонському та Солом’янському районах столиці центрів соціально-психологічної допомоги для дітей та молоді з функціональними обмеженнями. Про це повідомили у прес-службі КМДА.

У київських школах можуть з´явитися "виїзні лікарі"

Депутати Київської міської ради пропонують повернути в столичні загальноосвітні середні заклади медичні огляди, проводити які слід, як мінімум два рази на рік. Про це повідомила голова комісії Київради з гуманітарних питань КМДА Алла Шлапак.

В Україні перевірили дитяче харчування

Дитяче харчування, вироблене в Україні, відповідає світовим та європейським стандартам якості. Про це заявила Марія Гуліч, завідувачка лабораторії гігієни харчування Інституту гігієни та медичної екології АМНУ.

Двотижнева дієта для захисту від застуди

Британський вчений розробив двотижневу по тривалості дієту, яка допоможе зміцнити здоров'я в холодну пору року. Вона не тільки дозволяє тримати на відстані грип і навіть рак, але і сприяє позбавленню від зайвої ваги.

Киянки завтра зможуть перевіритися на рак молочної залози прямо в центрі міста

Завтра всі киянки та гості столиці зможуть безкоштовно пройти обстеження і дізнатися про стан здоров'я своїх грудей. Пересувні медичні амбулаторії з'являться в центрі столиці. Працювати вони будуть протягом усього дня (20 жовтня), у Всесвітній день боротьби з раком молочної залози.

Лікарі закликають підвищувати імунітет або зробити вакцинацію від грипу

Лікарі закликають українців робити вакцинацію та вдаватися до профілактики, аби уберегтися від грипу. Про це йшлося сьогодні під час засідання круглого столу у Києві.

Настав кінець поцілункам і романтиці

Навіть після того, як пристрасть між партнерами вже трохи згасла, здається, що поцілунок перед сном - це не так вже й багато. Однак за даними дослідження, все менше і менше партнерів навіть цілують один одного на ніч. Вони настільки зосереджені на тому, щоб заснути, що просто забувають про це.

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас