Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Новини

Мобільний телефон не шкідливий для здоров´я!

Раніше вчені стверджували, що електромагнітні хвилі, які виходять від мобільних телефонів чи інших передавальних пристроїв, можуть викликати чоловіче безпліддя і рак.

Чи варто вагітним ходити на роботу?

Новину про швидку зміну соціального статусу жінки сприймають по-різному. Для когось це привід зайнятися саморозвитком, а для інших – спосіб керувати оточуючими. Хтось у цей період віддає перевагу активному способу життя, інші вибирають спокійне лежання на дивані. Однак вчені наполягають на тому, що спосіб життя під час вагітності має бути «збалансованим».

Психологи з’ясували секрет щастя людини

Виявляється, люди, які користуються повагою незалежно від рівня їхнього достатку - найбільш щасливі і благополучні. Психологи з університету Каліфорнії в США розглядали, як гроші і положення в суспільстві впливають на рівень добробуту і щастя людини.

Дніпропетровськ побив рекорд з народжуваності дітей у місті

На День міста, який відзначався 8 вересня, Дніпропетровськ побив рекорд по народжуваності. В цей день народилися 54 малюки – 32 хлопчики та 22 дівчинки.

У 2013 році допомога при народженні дитини зросте на 9%

Наступного року розмір допомоги при народженні дитини буде збільшено майже на 9%. Про це заявив прем’єр-міністр України Микола Азаров, відкриваючи засідання Кабінету міністрів.

Новини для учасників конкурсу «Маленькі Замазури» від Galinka

Шановні учасники фотоконкурсу «Маленькі замазури»! Повідомляємо Вам, що у зв’язку з популярністю конкурсу «Маленькі Замазури» від Galinka було прийнято рішення подовжити його на два тижні, а також збільшити призовий фонд. Отже, даний фотоконкурс триватиме до 28 вересня і призи отримає не лише переможець конкурсу.

Зло замість блага: коли від мамографії може бути більше шкоди, ніж користі

Широке впровадження в медичну практику мамографії, діагностичної процедури, що дозволяє виявити новоутворення у молочній залозі, врятувало, можливо, мільйони, жіночих життів. Але для деяких жінок ця процедура може виявитися дуже небезпечною.

Ярмарок дитячого дозвілля стартував! (фото, відео)

Ярмарок дитячого дозвілля урочисто відкрито. Найбільший дитячий творчий захід міста розпочався спільною молитвою, а продовжився фанфарами оркестру народних інструментів, театральними постановками й бальними танцями. Протягом 3 днів, до суботи, 8 вересня, батьки та діти, відвідавши Ярмарок зможуть обрати вид заняття для своєї дитини. На Ярмарку представлено більш, ніж 250 гуртків. Організатори – об’єднання «Самопоміч» та Львівська міська рада.

Заняття в гуртках сприяють розвитку дитини

Замість іграшки – корисне дозвілля! Більше 200 гуртків та 100 майстер-класів на Ярмарку дитячого дозвілля. Уже цього тижня з 6 по 8 вересня Палац мистецтв, що на вул. Коперника, перетвориться на великий вулик. Сотні дітлахів та їхніх батьків зберуться там, щоб обрати для себе корисне дозвілля. Психологи зазначають – окрім розваг,діти отримають корисні навички, які знадобляться у житті.

Понад півсотні гуртків – на Ярмарку дитячого дозвілля

Масштабне свято для батьків та дітей – Ярмарок дитячого дозвілля - розпочнеться у Львові вже 6 вересня. 200 гуртків, 50 установ, 100 майстер-класів - усе розмаїття гуртків та творчих дитячих осередків - на Ярмарку дитячого дозвілля. Організатори Ярмарку – об’єднання Самопоміч та Львівська міська рада.

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас