Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Мода на мереживо

Мода на мереживо
 

Хоч і кажуть, що мереживо - це хіт минулого року, але, тим не менш, дизайнери все одно продовжують використовувати мереживо. Тому в нинішньому сезоні будуть модні сукні з мереживними вставками і блузки, де теж зустрічається мереживо. А куди без нього?


Мереживо здатне зробити образ більш романтичним і загадковим. Адже мереживо і ажур зустрічаються не тільки на одязі, а й на прикрасах і аксесуарах. Рукодільниці, маючи вмілі ручки, вигадують різноманітні прикраси і біжутерію, а також застосовують мереживо в декоруванні нігтів - так званому мереживному манікюрі, який зараз дуже актуальний.

Безсумнівно, ажурні сукні здатні зробити фігуру жіночною і красивою. Тому в колекціях модних кутюр'є присутні ажурні сукні, різноманітні за своїми фасонами і кольорами. Так що, безсумнівно, кожна модниця зможе підібрати для себе щось легке, витончене, мереживне. Але важливо пам'ятати, що мереживо потрібно носити акуратно.

Приміром, мереживні сукні червоного і чорного кольору стануть ідеальним варіантом на вечір. Що стосується прикрас, то з мереживом відмінно виглядають ніжні браслети і перли, невеликі кулончики на тонкому ланцюжку.

Якщо ви хочете носити речі з мереживом в офіс, то зверніть увагу на спідниці, брюки, топи з мереживними вставками. Накладні коміри (що теж дуже модно в цьому сезоні) з мережива здатні зробити наряд ще більш елегантним і жіночним.

Влітку на прогулянки в місто і на природу дуже до речі будуть короткі шорти з мереживними вставками. Вони будуть добре виглядати як із звичайним топом або футболкою, так і з шовковими і мереживними блузами.

Мережива також прикрашають верхній одяг: курточки і пальто, плащі. Вони здатні прикрасити абсолютно непоказну і «сіреньку» річ. Модні дизайнери поєднують мереживо з самим різноманітним матеріалом: бавовною, трикотажем, джинсом і кашеміром. Мода весни-літа 2013 диктує нам бути жіночними, а мереживо - це найкращий варіант.

Мереживо може бути і на взутті: на простих балетках, на шикарних туфлях на підборах. Модельєри вважають, що в цьому сезоні мережива багато не буває. Напевно, тому воно і прикрашає буквально все: сумки, взуття, одяг.

Автор: Зайцева Ірина

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас